Átadták a Várkertfürdő új szaunavilágát


2017-11-30 19:00:45  | cikk: HuHa  | 


Átadták a Várkertfürdő új szaunavilágát főképe
Nem sokkal ezelőtt kis ünnepség keretében átadták a Várkertfürdő termálépületében található szaunavilágot, mely az elmúlt két hónapban teljes felújításon ment keresztül. A szaunaavatóra a fürdő szauna törzsvendégeit és a többségi tulajdonos önkormányzat képviselő-testületét hívták meg.
Nagy Zsolt vezérigazgató ismertette a beruházás részleteit

A rendezvényen elhangzott, 2016 februárjában az uszodai szauna újult meg, ezt követően decemberben átadták az uszodai szaunához tartozó szaunakertet, idén februárban pedig új wellness tér nyílt Bambusz SPA néven, ahol aromafürdő, szolárium és különböző masszázskezelések vehetők igénybe. A legújabb beruházás mindegyiknél nagyobb léptékű volt, hiszen 20 millió forintot költött a fürdő a szaunavilág teljes megújítására.
-Az elmúlt 14 évben eljárt az idő a szauna felett is, változtak a vendégigények, így ideje volt, hogy ezt a teret is megújítsuk - fogalmazta meg köszöntőjében Nagy Zsolt vezérigazgató. A fejlesztésről elmondta, a felújítás során átalakították a tereket, tágasabbá tették a szauna kabinokat, új belső pihenőt alakítottak ki és egy új szaunával - bioszaunával - bővült a szolgáltatások köre.
-Teljesen megújítottuk a burkolatokat, mind a padló burkolatok, mind a csempe- és falburkolatok vonatkozásában és új burkolatokat, padozatot építettünk a szaunakabinokba. A gépészeti berendezéseket is újjáépítettük, ez érintette az elektromos hálózatot, a gépészeti berendezéseket, a légtechnikai rendszert és a vízvezeték rendszert is - sorolta a felújítás elemeit. A szauna esztétikai megújításának eredményeként exkluzív környezet, komfortosabb körülmények és magasabb színvonalú szolgáltatás nyújtható a vendégeknek. A vezérigazgató reményét fejezte ki, hogy ezentúl még többen veszik majd igénybe a szauna szolgáltatást.
Áldozó Tamás polgármester a további fejlődésben bízik

Áldozó Tamás polgármester köszöntőjében üdvözölte a Várkertfürdő legújabb fejlesztését, melyet saját forrásból hajtott végre. Felidézte 2001-ben tagja volt annak a bizottságnak, mely később kiválasztotta a beérkezett pályázatok közül a győztes tervet, ami alapján aztán a Várkertfürdő megépült.
-Mondhatjuk, hogy a nulladik perctől látom az itt megvalósított létesítményt és változásait. A fürdő építését soha nem lehet befejezni, azt mindig alakítani kell. Mindig kell valamit újítani, frissíteni, figyelni kell a fürdővendégek igényeit - hangsúlyozta, hozzátéve - azt látom, hogy itt az utóbbi években ezek a változások megtörténtek, akkor is, amikor külső forrás bevonásával nagyobb fejlődésre volt lehetőség, és akkor is, amikor kisebb fejlesztéseket lehetett megvalósítani önerőből. Ilyen beruházás több is volt az elmúlt években, például a strandon is történt változás, de ide tartoznak a wellness fejlesztések is.
A polgármester kiemelte, bízik abban, hogy ezek a beruházások tovább erősítik a Várkertfürdő pozícióit, és azok a kedvező tendenciák, amik ebben az évben tapasztalhatók voltak, megerősödnek és tartósak lesznek.
A megjelentek együtt tekintették meg a felújított szaunavilágot

A nemzeti színű szalag átvágásához a fürdő a törzsvendégek közreműködését is kérte, hiszen a mostani fejlesztés célja is a vendégek kényelmének, igényeinek mind magasabb színvonalú kiszolgálása volt.
Ezt követően az új szaunatér megtekintésére invitálták a megjelenteket, sőt a vendégek már ki is próbálhatták az új szaunát. Az egyik vendég kérdésünkre elmondta, minden hónapban két-három alkalommal járnak ide szaunázni, kíváncsiak voltak, milyen lett a megújult szauna és csak dicsérni tudja a látottakat.
-Nagyon szép, nagyon igényes lett a szaunavilág, el sem tudtuk képzelni, hogy ilyen gyönyörűvé alakítják át - mondta.
A szaunavilág ma még csak a törzsvendégek előtt állt nyitva, holnap reggeltől azonban már a nagyközönséget is várják a megújult szaunatérben.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!