Beszámolókat véleményeztek a részönkormányzatok


2017-11-29 22:44:59  | cikk: Babos Petra  | 


Beszámolókat véleményeztek a részönkormányzatok főképe
A Pápa Város Képviselőtestületének csütörtöki ülése előtt mindhárom Pápához csatolt településen ülést tartottak a részönkormányzatok. Tapolcafőn kedden, Kéttornyúlakon és Borsosgyőrött pedig szerdán tanácskoztak a képviselők.
A képviselők mindhárom csatolt településen egyhangúlag elfogadásra javasolták Pápa Város Önkormányzata önkormányzati rendelet -tervezete a helyi iparűzési adóról, az idegenforgalmi adóról, a kommunális adóról, az építmény és telekadóról szóló módosítását.
Pápa-Tapolcafőn Egyed Tamás, a MÉKI-R Zrt. ügyvezetője a településrészt érintő temető helyzetéről beszélt.
A részönkormányzati ülések napirendjén szerepelt annak a beszámolónak a jóváhagyása, mely Pápa Város Önkormányzatának Egyesített Szociális Intézménye elmúlt időszakában végzett tevékenységét összegezte. Az üléseken Szalainé Tihanyi Andrea intézményvezető szóban is összefoglalta munkájukat.
Ezt követően a részönkormányzatok testületei meghallgatták Ujváry Hajnalka intézményvezető beszámolóját is, aki Pápa Város Önkormányzata Egészségügyi Alapellátási Intézetének munkájával ismertette meg a képviselőket. Beszámolójában a háziorvosi és a gyermekorvosi ellátásról, a védőnői szolgáltatásról, az iskolai egészségügyi szolgáltatásról és az ügyeleti és fogászati ellátásról beszélt.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!