Nátuskerti ovisok a Tarczyban


2017-11-29 19:24:41  | cikk: pi-pa  | 


Nátuskerti ovisok a Tarczyban főképe
A Tarczy Lajos Általános Iskolában hosszú évek óta hagyomány, hogy a tanév első félévében vendégül látják a Nátuskerti Óvoda iskolába készülő nagycsoportosait. Nem volt ez másként az idén sem, az izgatott, kíváncsi ovisok ma délelőtt kóstolhattak bele az iskolai életébe.
A kezdeményezés lényege, hogy a nagycsoportosoknak be tudják mutatni az iskolát, s az idei évben, újdonságként a szülőknek is lehetőséget biztosítottak arra, hogy elkísérjék gyermekeiket - tudtuk meg Sashalmi Tamásné tanítótól. Mivel a Tarczy Lajos Általános Iskolában emelt szinten tanítják az informatikát, az iskolába készülő gyermekek játékos informatika órán vehettek részt, ezen kívül egy tanteremben a leendő elsős tanítónénik segítségével interaktív feladatokat oldhattak meg a digitális tábla használatával.
Az iskolában ezzel nem zárult le az óvodások számára szervezett programok sora, hétfőn délután 16.30 kor Mikulás váró műsor kezdődik, ahová minden nagycsoportos óvodást szeretettel várnak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!