Fergeteges hangulat az Edvy Malomban


2009-09-07 20:37:25  | cikk:  | 


Vasárnap hajnalban ért véget a harmadik Malomfest. A szervezők, mint minden évben most is kitettek magukért, bár a kétnapos rendezvénnyel nem bántak kegyesen az égiek, hiszen a pénteki szabadtéri fellépéseket elmosta az eső. A szombati program azonban hangulatban mindent felülmúlt. A Zafír Hastánc Csoport színvonalas előadásával kezdődött el, őket a Crazy Dance Sporttánc Egyesület követte a színpadon. A Két Nővér Fehérnemű bolt bemutatójára nagyon sokan kíváncsiak voltak. 20 órakor kezdődött a szépségverseny, melyben az 5 tagú szakértői zsűri megválasztotta Pápa Szépének Ruzsás Bettinát, első udvarhölgyének Benedek Alexandrát és harmadik udvarhölgyének Vajtai Bettinát. A közönség hangorkán szavazattal segítette a zsűrit a nehéz döntésben. A Magic Cats rockabilly stílusa felpezsdítette a hangulatot és már nem volt megállás. Őket a Backstage Sexmachine követte és a Copy Con fergeteges élőkoncertje koronázta meg az estét, a közönség háromszor is visszatapsolta az országosan is elismert bandát. A C17-es programban részt vevő és városunkba költöző amerikai katonák is szép számmal részt vettek a rendezvényen és nagyon jól érezték magukat. Az első ötven belépő Malmofestes pólót kapott és vendégül látták egy tál ínycsiklandó marhapörköltre is.


Tóth Tamara

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!