Két forduló után hibátlanok sakkozóink


2017-11-23 17:08:20  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Két forduló után hibátlanok sakkozóink főképe
A 2017/2018.évi Veszprém megyei első osztályú sakk bajnokság első hazai fordulójában a Szabadgyalog Sakk Egyesület Révfülöppel találkozott. A pápai idénynyitón egyik csapat sem a legerősebb összeállításában ült asztalhoz - a Szabadgyalog négy ifit is szerepeltetett - ám a hazaiak így is a bajnoki pontok itthon tartását tűzték ki célul. A pápai sakkozók számára jól indult az idei menetelés, az Ajkai ASSE otthonában ugyanis 7,5-4,5 arányú győzelmet arattak, Kiss Csabék arra készültek, hogy folytatják a megkezdett jó sorozatot.
- Kilenc fővel érkezett meg az ellenfél, ami azt jelentette, hogy három táblán automatikusan megkaptuk az egy pontot - tudtuk meg az egyesület elnökétől. Végül számunkra a lehető legjobban alakultak a partik, így 8-4-re nyertünk. Győzelmünk azt jelenti, hogy úgy vagyunk ott a közvetlen élmezőnyben, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszottunk. Kilenc csapat vesz részt egyébként a megyei pontvadászatban, és jelen állás szerint hiába van reális esélyünk akár a bajnoki címre is, miután két elsőtáblásunk eligazolt, nem tervezzük az NB II-ben való szereplést.
A Szabadgyalog SE december 10-én az Ajkai Bányászt fogadja a Huszár Közösségi Házban.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!