Finisben a Várkertfürdő szaunafelújítása


2017-11-23 16:03:03  | cikk: HuHa  | 


Finisben a Várkertfürdő szaunafelújítása főképe
Az utolsó munkafolyamatokat végzik ezekben a napokban a szakemberek a termálfürdő épületében található szaunavilágban. Mint arról korábban hírt adtunk, a létesítményben az uszodai szauna felújítása és bővítése után most a termál épületében lévő szaunatér is megújul, a beruházásra mintegy 20 millió forintot költ a fürdő. Jelenleg a csempe és padlóburkolólapok utolsó négyzetmétereit rakják le és folyik a fugázás, a szegélyeket helyezik fel, villanyszerelési munkák zajlanak és a dekorációk is készülnek.
Az utolsó négyzetmétereket burkolják

-Amit lehetett kicseréltünk, amit lehetett felújítottunk, tereket bővítettünk és új szolgáltatást is kínálunk a megújult térben - tájékoztatott Nagy Zsolt vezérigazgató. Érdeklődésünkre elmondta, a beruházás keretében elbontották az öltözőket és két használaton kívüli helyiséget megszüntettek, ezekkel bővült a szaunatér. A szaunakabinokat átépítették és tágasabbá tették, új pihenőteret alakítottak ki, teljesen megújították a gépészeti rendszereket, így a vízvezetékeket, elektromos vezetékeket és a szellőző berendezés elemeit.
-A szaunakabinokban új padokat építettünk be, az összes padló- és falburkolatot megújítottuk, új szaunakályhákat telepítünk, és új gőzgenerátort is vásároltunk - sorolta az igazgató. Kiemelte, egy új szolgáltatást is bevezet a fürdő, a már ismert finn és infra szauna mellett egy bio szaunát is kialakítottak, ennek lényege, hogy alacsony hőmérsékleten működik, aromaterápiás, fényterápiás lehetőségeket kínál. Természetesen a gőzkabin is működik tovább éppúgy, mint a merülőmedence és a pezsgőkádak.
Új padok kerültek a szaunakabinokba

A beruházás mai bejárásán Áldozó Tamás polgármester arról szólt, egy jól működő gazdasági társaságnál fontos, hogy képződjön olyan bevétel, ami a megújulásra lehetőséget ad. A Várkertfürdő építése 15 évvel ezelőtt kezdődött meg, vannak olyan gépészeti berendezések, amik azóta szinte folyamatosan működnek, de a megújulás szükséges a vendégek ízlésének és fürdőzési szokásainak változása miatt is.
-Jó dolognak tartom, hogy a fürdő képes ezeket a változásokat értelmezni és alkalmazkodni hozzájuk. Azt gondolom, ez is egy olyan beruházás, ami tovább erősíti a pozícióit, növeli vendéglétszámát, bevételeit, ez pedig azt jelenti, hogy további kisebb-nagyobb beruházásokra is lesz forrás.
A termálfürdő szaunája várhatóan december 1-jén nyílik meg a nagyközönség előtt

A Várkertfürdő az elmúlt időszakban főként a szolgáltatások színvonalának javítása érdekében végzett felújításokat, beruházásokat. Ennek keretében újult meg az uszodai szauna és építették meg a szaunakertet, de ide tartozik a Bambusz SPA wellnessközpont kialakítása is, ahol a különböző kádfürdő- és masszázsszolgáltatásokat vehetik igénybe a vendégek.
A Várkertfürdő most felújítás alatt álló szaunája a tervek szerint december 1-jén, pénteken nyílik meg a nagyközönség előtt.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!