Informatikai eszközöket kaptak a bölcsődék és óvodák


2017-11-20 15:15:07  | cikk: Babos Petra  | 


Informatikai eszközöket kaptak a bölcsődék és óvodák főképe
A NATO Support and Procurement Agency Airlift Management Programme Office nyomtatókat, faxgépet és a hozzájuk tartozó kiegészítőket, festékpatronokat adományozott az önkormányzati intézményeknek. Az adományt ma délelőtt vette át Unger Tamás alpolgármester a bázisrepülőtéren.
Unger Tamás köszönetét fejezte ki a felajánlásért, az eszközöket a városi bölcsődékben és óvodákban fogják hasznosítani. Az alpolgármester kiemelte, az intézményekben végzett hétköznapi munkához elengedhetetlen eszközök ezek, hiszen a bölcsődék és óvodák olyan technikai eszközökkel kell, hogy rendelkezzenek, amelyek stabil informatikai hátteret jelentenek. A most átadott gépek kiegészítésével még hatékonyabb munka válik majd lehetővé az egyes intézményekben. Unger Tamástól megtudtuk, a nagylelkű felajánlás az NSPA és az önkormányzat közötti kiváló kapcsolatot bizonyítja.
Wiek Noldus, a NATO programmenedzsere az átadó kapcsán elmondta, a kiválóan működő eszközök egy rendszeres csereprogram szerint váltak feleslegessé, ezért gondolták, hogy a még jól működő gépekkel támogatják a pápaiakat.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!