Akkumulátort lopott a munkahelyéről


2017-11-20 08:37:42  | cikk:  | 


Akkumulátort lopott a munkahelyéről főképe
A munkájához használt traktorból lopta el az akkumulátorokat egy rábaszentandrási férfi. A pápai rendőrök másnap már gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőröket 2017. november 14-én értesítette egy Marcaltő-Ihász pusztán működő cég képviselője arról, hogy az egyik gépjárművükből 2017. november 13-án 16 óra és másnap 7 óra között eltűnt két akkumulátor, ami miatt a jármű nem indítható el. A helyszínre érkező körzeti megbízottak - Bálint Dezső rendőr főtörzsőrmester és Szabó Péter rendőr főtörzsőrmester - egy órán belül intézkedés alá vonták a telep egyik alkalmazottját, akit előállítottak a Pápai Rendőrkapitányságra. A 20 éves rábaszentandrási férfi gyanúsítottkénti kihallgatása alkalmával elismerte, hogy előző nap ő szerelte ki az általa használt traktorból az akkumulátorokat. A nyomozók a gyanúsítottnál tartott házkutatás alkalmával megtalálták az eltulajdonított tárgyakat, amelyeket még aznap visszaadtak a mezőgazdasági cég képviselőjének.

A rábaszentandrási férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!