Révfülöpi vendégek a Pápai Távközlési Nyugdíjasok Klubjánál


2017-11-15 23:18:14  | cikk: Babos Petra  | 


Révfülöpi vendégek a Pápai Távközlési Nyugdíjasok Klubjánál főképe
Több mint 15 éve alakult meg városunkban a Pápai Távközlési Nyugdíjasok Klubja. A csoportnak jelenleg ötven tagja van, de folyamatosan bővülnek, s továbbra is várják az új tagok jelentkezését. A klub elsősorban távközlési nyugdíjasokból és azok hozzátartozóiból alakult, de mára már olyanok is csatlakoztak, akik kedvet éreztek a csoport foglakozásaihoz.
A klub titkára, alapítója Visváderné Cseh Mária nemrégiben ismerkedett meg a révfülöpi Őszirózsa Nyugdíjas Klubbal, s úgy gondolták a vezetőséggel, hogy a révfülöpi csoportot meghívják Pápára.
-Úgy gondoltuk, hogy egy nagyon jó társközösség lehet a révfülöpi. Nagy öröm számunkra, hogy elfogadták a meghívást, s reméljük, egy gyümölcsöző kapcsolat alakul majd ki köztünk - mondta az alapító.
A pápai baráti, családias társaság kéthetente tartja összejöveteleit a Huszár Közösségi Házban. A klubtagok különböző előadásokon is részt vehetnek, de negyedévente a születésnaposokat és a névnaposokat is megköszöntik.
Somogyi Gábortól, a révfülöpi klub elnökétől megtudtuk, nagy örömmel jöttek el Pápára a csoport tagjai. Remélik, hamarosan újra találkozhatnak, terveik között szerepel, hogy a pápaiakat nyárra hívják majd el a Balaton parti településre.
A Huszár Közösségi Ház nagytermében összegyűlt tagokat Kocsis Károly elnök köszöntötte, aki reményét fejezte ki a két csoport közötti jó együttműködésről.
A jó hangulatú délután folyamán fellépett a nagygyimóti Fürge Ujjak Klub is, akikkel szintén jó kapcsolatot ápolnak a pápaiak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!