Készüljön fel Ön is  a télre!


2017-11-14 09:20:21  | cikk:  | 


Készüljön fel Ön is  a télre! főképe
Egy veszprémi szervizben és Pápán is tájékoztatták a gépjármű-tulajdonosokat a „Látni és látszani” kampányról.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a „Látni és látszani” akció keretében 2017. november 13-án délelőtt a Magyar Autóklub veszprémi telephelyén tájékoztatta az érdeklődőket a megváltozott látási viszonyok melletti közlekedési veszélyekről és a kampány nyújtotta lehetőségekről. A programhoz csatlakozott szervizben a gépjármű-tulajdonosok ingyenesen átvizsgáltathatják gépkocsijuk világítását, a jelzőberendezések és a levegőbefúvó ventilátorok működését. A szakemberek elvégzik a fényszórók magasság-beállítását, felmérik a gumiabroncsok állapotát és megvizsgálják az ablakmosó és az ablaktörlő működését. A téli felkészülés jegyében speciális műszerrel ellenőrzik az akkumulátor állapotát és a fagyálló folyadék fagyáspontját.

A Pápai Rendőrkapitányság 2017. november 11-re virradó éjszaka tartott prevenciós közlekedési akciót Pápán, melynek középpontjában az autók világító- és jelzőberendezéseinek ellenőrzése állt. A rendőrök felhívták a gépjárművezetők figyelmét a téli gumiabroncsok használatának előnyeire is, valamint a sofőrök tájékoztatást kaptak a „Látni és látszani” országos közlekedésbiztonsági kampányról. Az ellenőrzés alá vont első öt szabálykövető sofőr részére egy-egy izzókészletet adtak át az egyenruhások a Veszprém Megyei Balesetmegelőzési Bizottság jóvoltából.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!