Négy baleset az elmúlt héten


2017-11-14 09:17:38  | cikk:  | 


Négy baleset az elmúlt héten főképe
Az elmúlt héten - 2017. november 6. és 2017. november 12. között - a Pápai Rendőrkapitányság illetékességi területén négy közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a pápai rendőrök. Két baleset Pápán, két baleset pedig lakott területen kívül következett be, amelynek során 1 fő súlyos sérüléseket szenvedett. Az elsődleges adatok szerint a káresemények kialakulásához többek között az útviszonyoknak nem megfelelő sebesség alkalmazása, a szabálytalan hátramenet és az oldaltávolság helytelen megválasztása vezetett, valamint egy gépkocsi vaddal ütközött.

A Pápai Rendőrkapitányság kéri a gépjárművezetőket, hogy az őszi időszakban gyakrabban előforduló esős, ködös időben a megengedett sebességhatáron belül mérsékeljék a jármű sebességét, valamint használjanak téli gumiabroncsot!

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!