Jakupcsek Gabriella Pápán járt


2017-11-13 10:23:03  | cikk: Babos Petra  | 


Jakupcsek Gabriella Pápán járt főképe
A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ meghívására mutatta be új könyveit Jakupcsek Gabriella, a magyar televíziózás megkerülhetetlen alakja, számtalan nagy sikerű televíziós műsor házigazdája, kampányok arca.
Megúszhatatlan címmel tavaly novemberben jelent meg Jakupcsek Gabriella könyve, melynek megírását lánya inspirálta. Mint mondta, tavaly decemberben egyik napról a másikra mondtak fel neki a Magyar Televízióban, s tulajdonképpen ugyanazt folytatja a könyvben, mint amit a műsoraiban csinált - beszélget, kérdéseket tesz fel. Azóta megjelent legújabb könyve is, És te hogy vagy? címmel.
-A második könyv nem folytatása az elsőnek, ez olyasmi, mint egy talkshow, vissza-visszatérünk egy-egy témára. Életem során több ezer talkshow-t készítettem, s ott is voltak visszatérő témák, mindig más és más emberek mondták el a véleményüket, problémáikat. A megúszhatatlan című könyvben szó esik a gyerekkori internethasználatról és annak buktatóiról, a női lét nagy kérdéseiről, a kudarcok és a hírnév kezeléséről vagy épp gyermekkori emlékekről. Olvashatunk mindarról, ami vele, körülötte és a nagyvilágban zajlik. Mindarról, amit anyaként, nőként, a hivatását alázattal és maximalizmussal végző emberként történik vele - mondta el a szerző.
-A világ annyit változik, hogy a mi történeteinket is újra kell gondolni, s nem véletlen, az első könyv címe, hiszen tényleg vannak olyan élethelyzetek, amelyeket nem tudunk megúszni. A második könyv inkább arról szól, hogy mi nők nagyon sokféle helyzetbe kerülünk életünk során, s ezen szituációkról írok. Én mindig azt nézem, hogy mi éppen az aktuális téma, a mostani könyvben sok olyan történet van, amelyek mostanában esedékesek, mint például a magány, a külalak, a táplálkozás - mesélte Jakupcsek Gabriella, aki hozzáfűzte, a könyveknek lesz folytatása, reméli, hamarosan, hiszen még mindig sok anyaga van, amelyek feldolgozatlanok.
Az És te hogy vagy? című könyv már megvásárolható a könyvesboltokban, akár karácsonyi ajándékként is a fa alá kerület.
A rendezvény Jakupcsek Gabriella könyveinek dedikálásával zárult.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!