A lakossági konzultációban való részvételre buzdít a Fidesz


2017-11-10 21:40:03  | cikk: HuHa  | 


A lakossági konzultációban való részvételre buzdít a Fidesz főképe
Védjük meg Magyarországot címmel szervezett lakossági fórumot a Fidesz helyi csoportja tegnap a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központban. Dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő és meghívott vendége Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere a Soros terv veszélyeire hívta fel a figyelmet.

A rendezvényt megelőző sajtótájékoztatón dr. Kovács Zoltán emlékeztetett, a Soros-terv kapcsán elindult a nemzeti konzultáció, a kérdőívek a napokban megérkeztek a megye és Pápa lakosaihoz is.
-A fórum célja, hogy segítsünk az embereknek eligazodni ebben a kérdésben, információt nyújtsunk arról, hogy ez a terv milyen veszélyekkel jár és muníciót adjunk az emberek kezébe a kérdőív kitöltéséhez - fogalmazott.
Dr. Kovács Zoltán a kérdőívet mutatta be a sajtónak

Cser-Palkovics András kiemelte, nagyon fontosnak tartja az ilyen találkozókat az emberekkel, mert ezek lehetőséget nyújtanak arra, hogy a nemzet egészét, és a településeken élők mindennapjait érintő kérdéseket megbeszéljék.
-A demokráciához hozzátartozik, hogy az embereket időről-időre a kiemelten fontos kérdésekben megkeressük, konzultációra hívjuk, megadjuk a lehetőséget arra, hogy adott ügyekben véleményt formáljanak - fogalmazott. Hozzátette, ezt a célt szolgálják azok a kérdőívek, melyek már megérkeztek a lakossághoz, és melyek kitöltésére és visszaküldésére kérnek mindenkit.
-Bármi is a véleményük ezekről a kérdésekről, szeretnénk azt megismerni, szeretné a kormányzat tudni, hogy ezekben az alapvető kérésekben mi a magyar emberek véleménye. A fórumok arra is lehetőséget nyújtanak, hogy elmondjuk az érveinket, elmondjuk azokat a tényeket, melyek amellett szólnak, hogy miért mondjuk azt, hogy nem szeretnénk a bevándorlók országává válni, és szeretnénk, hogy továbbra is a magyar embereknek meglenne a joga, hogy eldöntsék, kikkel kívánnak együtt élni.
Magyarország nem akar a bevándorlók országa lenni

A polgármester a Soros-tervvel kapcsolatban a biztonság kérdését emelte ki. Mint mondta, polgármesterként tudja, hogy az emberek mindennapjaiban az egyik legfontosabb kérdés az, hogy biztonságban érzik-e magukat, családjukat, szeretteiket, barátaikat, azt a települést és azt az országot, ahol élnek. Meglátása szerint nincs olyan lakossági fórum - akár helyi közügyekről szóló is -, ahol a biztonság kérdése ne merülne fel.
-A mostani ügyben is az a legfontosabb kérdés, hogy az a biztonság, amit kivívtunk magunknak, amit az elmúlt években sikerült elérni, fenntartható-e. És ez akkor lesz fenntartható, ha mi dönthetjük el, hogy kikkel kívánunk együtt élni. Ha meg tudjuk védeni saját értékeinket, saját kultúránkat, az fogja megteremteni a lehetőségét annak, hogy a következő évtizedekben is biztonságban élhessünk.
Cser-Palkovics András tapasztalatai szerint az emberek emiatt állnak e kezdeményezés mellé, ezért mondanak nemet a Soros-tervre, ezért támogatják a kormányzat e kérdésben tanúsított politikáját.
-Úgy látjuk, nincs más politikai erő a kormányt támogató pártszövetségen kívül, amelyik e kérdésben ezt az álláspontot képviselné Magyarországon. Vagyis a biztonságot a kormány és az őt támogató politikai erők kívánják megvédeni. Ez ennek a konzultációnak a tétje és ez a jövő tavaszi országgyűlési választások tétje is - hangsúlyozta. Arról is szólt, polgármesterként azt tapasztalja, a települések biztonsága, a magyar értékek és kultúra megőrzésének kérdésében az emberek szintjén erőteljes közmegegyezés van. Az pedig, hogy más politikai pártok nem a saját választóikat képviselik, hanem brüsszeli vagy egyéb érdekeket, arról nekik kell elszámolni. A Fidesz szeretné azokat is megszólítani, akik ebben a kérdésben a kormánnyal és kormánypártokkal értenek egyet, még ha más ügyekben nem is értenek egyet a kormány elképzeléseivel.
-A közmegegyezés ebben az ügyben lehetőséget biztosít arra nekünk, hogy itthon a településeinken, a kormány pedig itthon és Brüsszelben is meg tudja védeni ezeket az értékeket és az összmagyarság érdekeit képviselni tudja.
Cser-Palkovics cAndrás, Székesfehérvár polgármestere beszélt a soros-terv veszélyeiről

A fórumon az előadó a Soros-tervet ismertette, elmondta, miért érinti ez a biztonságot, mit tett a kormány, aminek a megőrzését, megvédését kéri együtt az emberekkel. Beszélt arról, hogy a Soros-terv szerint évente 1 millió illegális bevándorló érkezne Európába és ezt Európa politikai elitjéből sokan támogatják. A NATO szerint 2020-ig Észak-Afrikából 60 millió migráns indul útnak - közölte. A terv része a határvédelmi kerítések lebontása is - mondta politikus, hozzátéve, a hazánkat védő kerítés megléte óta töredékére csökkent a bejutni szándékozók és tudók száma, ennek ellenére hazai ellenzéki politikusok szerint is le kell bontani a kerítést. Ugyancsak a Soros-terv részeként említette meg az előadó a Nyugat-európai országokban összegyűlt bevándorlók kötelező szétosztását, kiemelve, hogy az Európai Parlament egyik bizottsága októberben megszavazta az állandó, felső létszámkorlát nélküli betelepítési rendszert.
-Soros terve szerint 9 millió forint állami segélyt kell adni minden bevándorlónak. Ennek a forrását pedig adóemelésből, a Kelet-európai országoknak nyújtott támogatások csökkentéséből és hitelekből lehet fedezni Soros György szerint - mondta el a fórumon Cser-Palkovics András.
Az előadáson elhangzott, a terv része, hogy a migránsok által elkövetett bűncselekményekért enyhébb büntetés járjon, hogy az európai országok nyelve és kultúrája háttérbe szoruljon, de része a bevándorlást elutasító országok elleni támadás is. Kiemelte, a bevándorlás kezdete óta több mint 350 ezer ember veszítette életét terrortámadásban.
-Soros célja a nyílt társadalom, a migránsok tömeges befogadásának következménye, hogy évtizedeken belül kisebbségbe kerülhet az őshonos lakosság Európa országaiban.
Sok érdeklődő gyűlt össze a lakossági fórumra

Nemet kell mondani Soros veszélyes tervére, meg kell védeni az eddig elért hazai eredményeket - hangsúlyozta Cser-Palkovics András és meghívója dr. Kovács Zoltán a rendezvényen, majd a konzultációs ív kitöltését kérték a politikusok.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!