Felléptek a dobogóra


2017-11-10 10:07:55  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Felléptek a dobogóra  főképe
A Pápai Egyesített Labdarúgó Club U16-os lánycsapata Sopron ellen búcsúzott az őszi szezon hazai mérkőzéseitől. A házigazdák három győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel a negyedik helyről várták a kezdést, míg ellenfelük a hatodik pozíciót foglalta el. Nem volt tét nélküli a két félidő, hiszen egy esetleges hazai sikerrel és az elmaradt mérkőzés pótlásával még a második helyre is odaérhetnek idén a pápai lányok, amit képességeik alapján meg is érdemelnének. Az első játékrész derekán két perc alatt két gólt lőtt a Pápa, előbb Orsós Alexandra, majd Szalay Júlia vette be az ellenfél kapuját. A folytatásban és a második félidőben volt még lehetőség növelni az előnyt, gól azonban nem esett, ám így sem forgott veszélyben a PELC idei negyedik sikere.
- Mindkét csapatnak sok lehetősége volt az első húsz percben, mi is kihagytuk a ziccereinket, szerencsére kontrából az ellenfél is hibázott - értékelt a lefújás után Tóth Ferenc, a PELC edzője. - A két gyors gól után kicsit átvariáltuk a felállásunkat, 4-3-3-ról 4-4-2-re váltottunk annak érdekében, hogy stabilizáljuk a középpályát. Szünet után kicsit defenzívebb lett a játékunk, el is fáradtunk, de a lányok megtettek mindent a három pontért, dicséret illeti őket.

PELC U16 - Sopron 2-0 (2-0) Gsz.: Orsós, Szalay

PELC U16: Piriti - Savanyó, Bojt, Harkai (Krózser 54), Sári, Szalay, Vesztergom (Töreki 69), Kovács, Tóth (Auer 54), Orsós (Bali 76), Csébi

Az őszi szezon november 19-én Veszprémben zárul.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!