Látszódj, láttass, láss!


2017-11-09 10:09:45  | cikk:  | 


A helyi körzeti megbízottak 2017. november 7-én délután Takácsiban ellenőrizték a gépjárművek világító- és jelzőberendezéseinek működését. Az igazoltatás alkalmával tájékoztatták a sofőröket a „Látni és látszani 2017 - egymásért” országos közlekedésbiztonsági kampányról és a Pápai Rendőrkapitányság akcióhoz kapcsolódó nyereményjátékáról. Felhívták a sofőrök figyelmét arra, hogy a gépjárművek világító berendezéseit és szélvédőjét, valamint a látásukat 2017. december 8-ig térítésmentesen ellenőriztethetik az akcióhoz csatlakozott szervizekben és optikákban.
Az ingyenes ellenőrzést és látásvizsgálatot követően egy nyereményjátékban is részt vehetnek, ha a szervizben vagy optikában kapott igazolólapot - telefonszámuk megadása mellett - 2017. december 11-ig bemutatják a Pápai Rendőrkapitányságon. Nyereményként egy téli közlekedést segítő ajándékcsomagot sorsolnak ki.
A programmal kapcsolatos információkról, valamint a résztvevő szervizekről és optikusokról a https://latnieslatszani.hu/ weboldalon tájékozódhatnak.

Képek:


Címkék: rendőrségi
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!