Ülésezett a Pápa Városi Baleset-megelőzési Bizottság


2017-11-06 15:59:48  | cikk:  | 


Ülésezett a Pápa Városi Baleset-megelőzési Bizottság főképe
A Pápa Városi Baleset-megelőzési Bizottság 2017. október 31-én délután tartotta őszi ülését a Pápai Rendőrkapitányságon.

Az értekezletet Szappan Csaba rendőr alezredes kapitányságvezető a Bizottság elnöke nyitotta meg. Elmondta, hogy az ülés központi témája az őszi megváltozott időjárási körülményekhez történő alkalmazkodás fontossága a közlekedésben. Kérte a tagokat, hogy népszerűsítsék a téli gumiabroncsok használatát, valamint hívják fel a figyelmet a gyakorta rossz látási- és útviszonyoknak megfelelő sebesség és követési távolság helyes alkalmazására. Ezt követően Császárné Elek Veronika címzetes rendőr alezredes megelőzési előadó az országos „Látni és látszani 2017 – egymásért” elnevezésű közlekedésbiztonsági program nyújtotta előnyöket és a kapitányság ahhoz kapcsolódó nyereményjátékát ismertette. Kiemelte, hogy az akció 2017. december 8-ig lehetőséget biztosít a gépjárművek világító- és jelzőberendezéseinek, valamint szélvédőjének ingyenes átvizsgálására, valamint a vezetői engedéllyel rendelkezők látásának díjmentes ellenőrzésére. A programhoz Pápán két szerviz és két optika is csatlakozott. Dr. Varga Balázs rendőr alezredes közlekedésrendészeti osztályvezető a 2017. november 19-én délután megrendezendő kerékpáros emléktúrára hívta meg a tagokat, amely túrát immár harmadik alkalommal szervezi meg a Pápai Rendőrkapitányság a közúti balesetek áldozatainak emlékére.

Az értekezlet a tagok hozzászólásaival, kérdéseivel és észrevételeivel zárult.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!