Ellenőriztesse gépkocsiját és látását ingyen, majd nyerjen!


2017-11-06 10:30:43  | cikk:  | 


A Pápai Rendőrkapitányság nyereményjátékot hirdet a „Látni és látszani 2017 – egymásért” országos közlekedésbiztonsági kampány keretében.

A játékban az a Pápai járásban élő gépjármű tulajdonos vagy gépjárművezető vehet részt, aki az akció ideje alatt (2017. október 16-től 2017. december 8-ig) betér az akcióhoz csatlakozott szervizek vagy optikák valamelyikébe és ott térítésmentesen átvizsgáltatja gépjárműve világító- és jelzőberendezéseit, valamint szélvédőjét, illetve ellenőrizteti látását.

Az akcióban résztvevő szervizek és optikák megtalálhatóak a latnieslatszani.hu internetes oldalon.

A díjmentes ellenőrzést követően mind a szerviz mind az optika egy igazolólapot állít ki, amely 2017. december 11-ig – a regisztráló nevének és telefonszámának megadása mellett – az akcióra hivatkozva bemutatható a Pápai Rendőrkapitányságon, vagy másolata postai úton megküldhető a kapitányság címére (8500 Pápa, Széchenyi u. 18.) és az elekv@veszprem.police.hu e-mail címre. (A telefonszám megadása a nyertes kiértesítése miatt fontos.)

AZ AKCIÓBAN RÉSZTVEVŐK KÖZÖTT AJÁNDÉKCSOMAGOT SORSOLUNK KI!

Pápán az Autofit Extra Kft., a Bodor és Szűcs Kkt., valamint a Gerber Optika és a Ferenczy Optika csatlakozott a programhoz.

A játékban való részvételnek nem feltétele a szerviz és az optika együttes felkeresése, ám aki mindkét igazolólapot be tudja mutatni, kétszeres eséllyel indulhat a nyereményért.

Pápai Rendőrkapitányság

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi