Újjáépül a termálfürdő szaunája


2017-11-02 17:13:43  | cikk: HuHa  | 


Újjáépül a termálfürdő szaunája főképe
Jól halad a szaunafelújítás és átépítés a Várkertfürdőben. A termálfürdő épületében lévő szaunavilág újul meg ezekben a hetekben, s kínál majd komfortosabb, magasabb minőségű szolgáltatást a szaunázást kedvelőknek.
A szerkezetépítés és a gépészeti szerelés zajlik a szaunában

A munkálatok október első felében kezdődtek meg, a bontási munkákat már elvégezték, jelenleg a szerkezetépítés és a gépészeti rendszerek megújítása zajlik.
-A szaunavilág gépészete teljesen megújul, új szellőző egységeket építünk ki, átépítjük a vízvezetékeket, a fűtési rendszert, a világítástechnikát. Új tereket alakítunk ki a különböző szaunatípusoknak, most a szerkezetépítés zajlik, de hamarosan kezdjük a szaunakabinok szigetelését, aztán kezdődnek a burkolások, hiszen a burkolatok is teljesen újak lesznek – sorolta Horváth Zoltán műszaki vezető. Hozzátette, most még a vendégek számára nem látható részek készülnek, de a jövő héten már a burkolások is megkezdődhetnek.
A munkálatokat Horváth Zoltán műszaki vezető irányítja

A megújuló szaunavilágban a meglévő szaunák tágasabbak lesznek és más helyre kerülnek, és mindenütt új padok, falburkolatok készülnek. A finn és infra szauna, valamint gőzkabin mellé újdonságként kialakítanak egy bio szaunát, az öltözők megszűntetésével pedig egy tágas pihenőtér jön létre, ahol fűtött padok és hangulatvilágítás gondoskodik majd a még teljesebb kikapcsolódásról.
A Várkertfürdő gépészei és külsős szakemberek is dolgoznak a beruházáson

A munkálatok folyamatosan zajlanak, a több mint 10 millió forint értékű beruházás várhatóan november végére készül el.

Képek:


Címkék: Várkertfürdő
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!