Pontot rabolt a Lurkó FC


2017-10-30 19:18:58  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Pontot rabolt a Lurkó FC főképe
Hat győzelemmel és két vereséggel a dobogót ostromló Pápai Egyesített Labdarúgó Club a 13. helyezett Lurkó FC-t fogadta az U15-ös utánpótlás labdarúgó bajnokság 10. fordulójában. Forsthoffer Tibor tanítványai jó formában, győzelmi esélyekkel készültek a két félidőre, melyet a várakozásoktól eltérően nem kezdtek jól, az első játékrészben mindössze két kapufáig jutottak. A folytatásban sem brillírozott a hazai gárda, szinte helyzet nélkül hozta le a félidőt, így a játékvezető 0-0-s állásnál fújta le a meccset.
- Lassan, körülményesen, pontatlanul futballoztunk, a játék összképe alapján nem is érdemeltünk győzelmet, sőt – értékelt a lefújás után a hazai tréner. Az okokat egyelőre nem tudom, a szezon nagy részében hullámzó teljesítményt nyújtunk, megmondom őszintén volt két meccs is idén, amikor csak a szerencsének köszönhetően gyűjtöttük be a három pontot. Bízom benne, hogy lesz javulás a mutatott játékban és kiegyensúlyozottabb, jobb teljesítménnyel tudunk előrukkolni a jövőben.

Az U14 0-0-s félidő után 4-0-s vereséget szenvedett.

Képek:


Címkék: PELC
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!