Streetball pálya épül


2017-10-28 10:29:14  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Streetball pálya épül főképe
Pápa Város Önkormányzata, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) valamint a Pápai Kosárlabda Club összefogásának eredményeképpen a Perutz Stadion melletti területen új szabadtéri streetball pálya épül. A beruházás újabb üteméhez érkezett, hamarosan felkerül a palánk és az egyéb területrendezési munkálatok után a nagyközönség számára elérhető lesz a játéktér - tudtuk meg Hernádi Tamástól, a PKC elnökétől.
- Mivel kosárcsapatunk az NB I/B-ben szerepel, az MKOSZ egy pályázaton keresztül streetball pályát adományozott a városnak, amivel a szövetség célja egyrészt a sportolási lehetőségek bővítése, másrészt a B33-as kosárlabda sport népszerűsítése. Az önkormányzattal karöltve megvizsgáltuk a szóba jöhető helyszíneket, ennek eredményeképpen esett a választás a Perutz stadion mellett található területre, mely több szempontból is megfelelő, hiszen korábban volt itt már aszfaltos pálya, valamint a stadionnak köszönhetően a kerítés és a kamerarendszer is megoldott. A projekt tervezése közben dr. Áldozó Tamás polgármester minden támogatásáról biztosított minket, így a Városgondnokság munkatársainak bevonásával néhány hete megkezdődhetett a munka. Az első ütemben az aszfaltos burkolatot helyreállították, majd a szövetség munkatársai elhelyezték az Egyesült Államokból érkezett pályarendszert, melyre a gyártó 15 év garanciát vállalt.
Hernádi Tamás hozzátette, november 6-án végleges helyére kerül a palánk, majd a pályaátadó ünnepség után mindenki kedvére használhatja a játékteret.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!