Szabó Zsolt nélkül utazik az éllovashoz a Perutz FC


2017-10-27 12:45:08  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: erdivse.hu  | 


Szabó Zsolt nélkül utazik az éllovashoz a Perutz FC főképe
Eddigi legkeményebb próbatételére készül a Pápai Perutz FC, mely a harmadosztályú labdarúgó bajnokság 12. fordulójának nyitómeccsén az éllovas Érdhez látogat. Két jó formában lévő csapat találkozik október 28-án, a hazaiak a BKV elleni botlást (2-1) a Dunaharaszti és a Csorna elleni győzelemmel feledtették, míg a Perutz a vártnál simább sikert könyvelhetett el Veszprémben, mely zsinórban már az ötödik győzelme volt a pápaiaknak úgy, hogy még gólt sem kaptak. A megyei rangadó után újabb komoly feladat vár a sárga-kékere, hiszen a több korábbi NB I-es játékost felvonultató Érdhez utaznak, mely eddigi 11 mérkőzéséből hetet megnyert, három alkalommal döntetlent játszott és mindössze a BKV Előrétől szenvedett vereséget. Marton Miklós szerint a tabellán elfoglalt helyezések és a forma alapján igazi háromesélyes párharcra van kilátás.
- Két jó passzban lévő csapat találkozik szombaton, tisztában vagyunk vele, hogy az Érd hazai pályán még nem kapott ki (három győzelem, két döntetlen), egyik gólfelelősük, Melczer Vilmos nyolc találattal Szabó Zsolt mögött második a góllövőlistán, a második legtöbb gólt lőtték és a legkevesebbet kapták a mezőnyben, egyszóval elöl és hátul is stabilak. Nem feltartott kézzel utazunk az Ercsi úti Sporttelepre, legalább egy pontot szeretnénk szerezni, de úgy érzem, akár meg is lephetjük az ellenfelet, amire volt már példa korábban is.
Marton Miklós hozzátette, Szabó Zsolt a Veszprém ellen begyűjtötte ötödik sárga lapját, így ő biztosan nem lép pályára, hosszú száműzetésből viszont visszatérhet Császár Attila.
- Mi is és ők is önbizalommal tele megyünk neki ennek a mérkőzésnek - nyilatkozta a hivatalos honlapnak az Érd mestere, a pápai születésű Limperger Zsolt. A bajnokság előtt a Pápát az első háromba, négybe vártam és várom most is, tehát nekem a szezon eleji szereplése a meglepetés, nem a mostani öt mérkőzés, amiket úgy nyertek meg, hogy gólt sem kaptak. Nekünk jól sikerült a hétközi kupameccsünk is, elméletileg mindenki egészséges, úgyhogy itthon kell tartanunk a három pontot. Ha a saját játékunkat játsszuk, akkor lesznek helyzeteink, az a kérdés, hány gólt fogunk rúgni és hátul lehozzuk-e gól nélkül a meccset.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: Perutz
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!