Bébiételt osztottak


2017-10-25 13:41:59  | cikk: Babos Petra  | 


Bébiételt osztottak főképe
A németországi Teuton Lovagrend adományát szerda délelőtt adták át városi osztás keretein belül a volt pártház udvarán. A pápai lakcímmel rendelkező kisgyermekes családok Pápa Város Önkormányzatának Egyesített Szociális Intézménye Család- és Gyermekjóléti Központja segítségével juthattak hozzá a nagyértékű adományhoz.

-Ismét igencsak értékes, sokféle és nagyon jó minőségű bébiételhez juthattak a pápai családok. Az adomány nagy segítséget jelenthet egy-egy családnak, hiszen körülbelül 20.000 Ft értékben részesültek a finom ételekből gyermekenként. Egy-egy osztáskor körülbelül 480 gyermeket látunk el. A csomagban volt gyümölcs sűrítmény, főzelék, rizspehely és paradicsomos bébiétel. Az ételek 4 hónapos kortól egészen 3 éves korig fogyaszthatók. A megmaradt bébiételt a daganatos betegek, a fogyatékkal élők és a szolgálat látókörében élők között osztják szét - tájékoztatta hírportálunkat Császárné Mihály Julianna, a család és gyermekjóléti szolgálat szakmai vezetője, aki hozzáfűzte, az osztás iránt most is nagy volt az érdeklődés, már a reggeli órákban hosszú sor kígyózott a helyszínen.

Képek:


Címkék: teuton
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!