Egy győzelem, egy vereség az idénynyitón


2017-10-24 16:33:42  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Egy győzelem, egy vereség az idénynyitón főképe
A Dunántúli Vízilabda Liga Ifjúsági és Serdülő Bajnokságának első fordulóját a Várkertfürdő medencéjében rendezték. A pontvadászat első játéknapján a Pápai SE vízilabda szakosztályára két mérkőzés várt, előbb Velence-Sportligettel majd Ajkával találkoztak. A fordulóban vízbe ugrott még Sopron, Győr, az Austria Wien és Balatonfűzfő is. A házigazdák első mérkőzésüket Velence-Sportliget ellen játszották, méghozzá sikerrel, hiszen Cseh László tanítványai 11-7-re győztek.
- Hektikus meccs volt, kifejezetten jól kezdtünk, az első negyedben három gólt dobtunk és egyet sem kaptunk – értékelt a pápai tréner. A második negyedben néhány kezdő játékosomat pihentetni kellett, így ellenfelünk egy gólra zárkózott, szerencsére a kapuscsere bejött és támadásban is feljavultunk, melyeknek köszönhetően a harmadik és negyedik játékrészben mi irányítottuk a játékot. Úgy gondolom, megérdemelt volt a sikerünk, akik lehetőséget kaptak, mindent megtettek a három pontért.
A folytatásban nem sikerült megismételni a Velence ellen látottakat, a PSE két negyed után még vezetett, végül a frissebb ajkaiak a hat gólig jutó Boldizsár Levente révén fordítottak és 11-8-as győzelmet arattak.

Képek:


Címkék: vízilabda
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!