Futókerékpárokat kaptak a Nátuskerti ovisok


2017-10-16 15:04:14  | cikk: pi-pa  | 


Futókerékpárokat kaptak a Nátuskerti ovisok főképe
Ma délelőtt adták át a Tókerti Városrészi Nap főzőversenyén összegyűlt adományból vásárolt futóbicikliket a Nátuskerti Óvoda ovisainak.
Horváthné Végh Judit, az óvoda vezetője elmondta, nagyon hálásak dr. Áldozó Tamás polgármesternek, Császár Endre önkormányzati képviselőnek és mindazoknak, aki adományaikkal támogatták az óvodát. Az elmúlt évben kialakítottak egy KRESZ pályát az udvaron, és a mostani adományból lehetőségük nyílt arra, hogy 19 futókerékpárt vásároljanak. A kisebb gyermekek számára műanyag motorok állnak rendelkezésre, így egy időben egy teljes csoportnyi gyermek hódolhat kedvenc tevékenységének nap mint nap.
Császár Endrétől megtudtuk, a városrészi napok szervezésekor elhatározták, hogy minden második évben az egyik óvodának ajánlják fel a főzőverseny bevételét, így ez a második év, amikor a Nátuskerti Óvodát van lehetőségük támogatni.
A gyerekek nagy örömmel vették birtokba az új járműveket. Először az óvoda KRESZ pályáján próbálhatták ki a kétkerekűket, majd a bátrabbak rendőri biztosítás mellett kimerészkedhettek az utcára is, és körbekerekezhették az óvodát.

Képek:


Címkék: adomány
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!