Két érem a nemzetközi mezőnyben


2017-10-13 11:21:17  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Két érem a nemzetközi mezőnyben főképe
Öt ország 33 egyesületének 130 versenyzőjével Zalaegerszegen rendeztek küzdősport bajnokságot. A kombat sportok nemzetközi seregszemléjén 130 induló 215 nevezést adott le a szervezőbizottsághoz, városunkat a Fighting Force SE színeiben a junioroknál Sági Kristóf és Halász Csaba képviselte. A fiatal pápai harcosok K1 light kategóriában indultak, szereplésük pedig megfelelt a várakozásoknak – tudtuk meg Kasza Lászlótól, az egyesület vezetőjétől.
- A juniorok -62 kilogrammos kategóriájában Sági Kristóf extra menetben győzte le soproni ellenfelét, nem is értettük miért volt szükség a plusz menetre, hiszen Kristóf sokkal jobban bunyózott, de behúzta a harmadik menetet is és döntőbe jutott. A fináléban pihent ellenfél várt rá, de tanítványom pontozással jobbnak bizonyult szolnoki riválisánál, így Kristóf nemzetközi bajnoki címet szerzett. A -32 kilogrammos súlycsoportban Halász Csaba megint extra menetet követően jutott túl veresegyházi ellenlábasán, ami sokat kivett belőle. A sors szeszélye folytán a néhány perccel későbbi döntőben megint egy erőnyerő budapesti versenyzővel találkozott, így nem sikerült hozni a két menetet. Nem vagyunk csalódottak, várunk a visszavágóra, amikor Csabi is pihent lesz.
A versenyen bíróként is tevékenykedő Kasza László hozzátette, elégedett a fiatalokkal, hiszen a megbeszélteket maximálisan betartották, fiatal koruk ellenére nem voltak megilletődve, bátran küzdöttek.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!