Becsengettek az általános iskolákban


2009-09-07 12:41:52  | cikk:  | 


Lassan már egy hete, hogy becsengettek a nyári szünet után és megkezdődött a tanítás. Rádi Róberttől, a Művelődési Osztály vezetőjétől kértünk tájékoztatást arról, miként alakultak a beiratkozások az általános iskolában:

- 360 első osztályos tanuló kezdte meg tanulmányait az általános iskolákban a 2009/2010-es tanévben. Négy osztály indult a Tarczy Lajos Általános Iskolában: 25 fős az 1.a osztály, amely emelt szintű informatikát tanul, 27 fő jár az 1.c-be, ami általános osztály és két angol-magyar, két tanítási nyelvű osztály indult, 18 és 19 fővel szeptemberben. 64 gyermekből három osztályt indított a Munkácsy Mihály Általános Iskola, 21 fő az általános, 20 fő a testnevelés tagozatos és 23 fő a német tagozatos osztályban kezdte meg tanulmányait. Az Erkel Ferenc Ének- Zenei Általános Iskolában két osztály indult, az 1.a 29 fővel és a zenei tagozatos 1.z 29 fővel. A Weöres Sándor Általános Iskolában két általános osztály indult, az 1.a 27 fővel és 1.b 29 fővel. Két 27 fős, első osztályban kezdődött meg az oktatás a Szent István Római Katolikus Általános Iskolában, a Gyurátz Ferenc Evangélikus Általános Iskola pedig 32 fővel egy osztályt indított az első évfolyamon. A Balla Róbert Téri Általános Iskolában egy 5 és egy 2 fős, tanulásban akadályozott gyermekekből álló osztály kezdte meg a munkát a múlt héten - mondta az osztályvezető.

Tóth Tamara

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!