Bravúros Perutz győzelem


2017-10-08 17:59:09  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Bravúros Perutz győzelem főképe
A tabella negyedik helyén álló Dunaharaszti otthonában folytatta a bajnokságot a mezőny 11. helyezettje, a Pápai Perutz FC. Mindkét alakulat jó formában készült a találkozóra, hiszen a vendéglátók egy döntetlen és két vereség után legutóbbi négy meccsükön veretlenek maradtak, három győzelmükkel és egy döntetlenjükkel egészen az élmezőnyig verekedték magukat. Ami a pápaiakat illeti, az elmúlt héten a BKV Előre legyőzésével megtört a hazai nyeretlenség, ez volt a harmadik sikere a fiúknak. Ahogy szinte az összes eddigi találkozón, ezúttal is voltak hiányzóink, Császár Attila, Horváth Tamás, Koncsag Martin és Németh László sem volt hadra fogható, Skriba Máté viszont már le tudott ülni a padra, a Perutz a Sánta – Domján, Kovács, Kozma, Böröczky –Nagy B., Somogyi – Farkas, Hanzl, Baldauf – Szabó Zs. kezdővel vágott neki az összecsapásnak, melyről Marton mester azt mondta, az egy ponttal sem lenne elégedetlen. Az elmúlt héthez hasonlóan ismét korai gólt ünnepelhetett a Perutz, a 11. percben Szabó Zsolt fülelt le egy hazafejelt labdát, majd kihasználva a hibát előnyhöz juttatta csapatát 0-1. A mieink keretbe foglalták az első játékrészt, hiszen a félidő hajrájához közeledve ismét betaláltak, a 43. percben egy szabadrúgás után Böröczky érkezett a hosszún és a hálóba lőtt 0-2. Fordulás után is a pápaiak akarata érvényesült, a 72. percben azonban tíz emberre fogyatkoztak, a játékvezető szerint Hanzl túl magasra emelte a lábát és eltalálta ellenfele fejét, amiért piros lapot kapott. Emberhátrányban is sikerült azonban tovább növelni az előnyt, a 84. percben egy szélről érkező labdát Szabó Zsolt belsőzött a kapuba, kialakítva a 0-3-as végeredményt. A Perutz FC sorozatban harmadik találkozóján gyűjtötte be a három pontot, úgy, hogy gólt ezúttal sem kapott.

Dunaharaszti MTK - Perutz FC 0-3 (0-2) Gsz.: Szabó Zs. 2, Böröczky

Marton Miklós: Fegyelmezett, taktikus játékkal megérdemelten nyertünk, a helyzetek alapján nagyobb is lehetett volna a különbség, de így sem lehet okunk panaszra, hiszen nagyon értékes idegenbeli győzelmet arattunk. Hasonló folytatásban reménykedünk.

Dunaharaszti MTK: Gyatyel, Dallos (Rebecsák 54), Rétsági, Ferenczi, Márton, Farkas P. (Mendebaba 54), Gacsal, Kovács G., Mészáros (Bíró 54), Rusvay, Szenes

Perutz FC: Sánta – Domján, Kovács (Udvardi 84), Kozma, Böröczky –Nagy B., Somogyi – Farkas (Skriba 64), Hanzl, Baldauf (Jurik 46)– Szabó Zs.

A bajnokság Pápán folytatódik, október 14-én 15 órától Csorna vendégeskedik a stadionban.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: Perutz
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!