Bor és szép nők a kávé mellé


2017-10-04 20:28:25  | cikk: ha  | 


Bor és szép nők a kávé mellé főképe

Egy alkotó számára nincs nagyobb öröm annál, mint amikor közönség elé tárhatja képeit. Legyen az csoportos vagy egyéni kiállítás, galéria vagy akár egy kávézó - a fontos az, hogy a műre rátalálhasson a befogadó. Van a Rákóczi utcában egy kicsi kávézó, ahol a tulajdonos úgy döntött, mindenki jól jár, ha kiállítási lehetőséggel támogatja a művészeket és örömet szerez vendégeinek. Így aztán a falakon most épp Szabó Kraker László képei kaptak helyet.

A négy kép a művész szívének oly kedves két téma, a bor és az erotika témáját járja körül. Szabó Kraker László jellegzetes vonalvezetésű alkotásai szabadon értelmezhetők, melyekbe egy kicsit mindenki mást lát bele. A kiállító alkalmazott grafikával foglalkozik, ahol a megrendelő kéréseit figyelembe véve kell kreatívnak lennie, a szabad szárnyalás megmarad a szabadidőben húzott örömvonalakra. Ebből látható most válogatás a kávézóban.


Szabó Kraker László az utóbbi időben kicsit továbblépett, már ami a témát illeti, hisz a cuki állatok őt is megfertőzték - persze csak módjával, amúgy szabókrakerlászlósan veti papírra a kutyákat, cicákat, sőt, már pólókon is visszaköszönnek a vidám négylábúak. A legközelebbi pápai kiállításán talán az új képekből is láthatunk néhányat, addig is október közepéig érdemes megszemlélni, hogy mit is gondol a borról és a hölgyekről az életvidám alkotó.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: kiállítás
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!