Pápai Hús Győrben is


2010-05-04 15:42:58  | cikk:  | 


Pápai Hús Győrben is főképe
Győrben, Marcalvárosban nyílt meg ma 13 órakor a Pápai Hús 1913 Kft. új mintaboltja. Az üzlet franchise-rendszerben működik, a megjelenteket - köztük dr. Kovács Zoltán polgármester, Simon Róbert győri és Áldozó Tamás pápai alpolgármestereket, valamint Politzer József ügyvezetőt - Szalay Ervin, az üzemeltető köszöntötte a nyitás alkalmából.

Politzer József köszöntőjében a társaság saját kiskereskedelmi üzlethálózatának jelentőségéről beszélt; kiemelte, hogy a 17 milliárd forintos árbevételből 3 milliárd forint a saját üzletekből származik. A gazdasági válság idején ez az üzletág biztonságot ad a Pápai Húsnak, csökkenti kiszolgáltatottságát a nagy áruházláncoknak. Elmondta, hogy további üzletek nyitását tervezik a közeli jövőben, először is Székesfehérváron, a stratégiai tervekben pedig az szerepel, hogy a társaság megvesse lábát Szombathelyen, Mosonmagyaróváron és Sopronban is. A Pápai Hús üzleteiben garantált minőségű, biztonsággal fogyasztható, a hagyományos magyar ízeket megidéző hazai terméket találnak a vásárlók, ezekből legyen részük ezentúl a győrieknek is- kívánta Politzer József.

Simon Róbert alpolgármester örömét fejezte ki az üzletnyitás miatt, hisz a város tulajdonában lévő üzlethelyiség újult meg, továbbá fontosnak tartotta kiemelni azt is, hogy négy új munkahely létesült a vállalkozás jóvoltából. Köszöntőjében a győri alpolgármester is a hazai termékek vásárlásának fontosságát emelte még ki.

A győri üzlet üzemeltetője és alkalmazottjai (egy kivétellel) egyaránt pápaiak. Az üzlet 13 órakor nyílott meg a vásárlók előtt, 14 órakor még az utcán állott a vásárolni szándékozók alkotta sor vége.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!