Szükség van a hazai pontokra is


2017-09-29 13:33:27  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Szükség van a hazai pontokra is főképe
Két idegenbeli sikere után végre hazai közönségét is győzelemmel szeretné megörvendeztetni a Pápai Perutz FC, mely szeptember 30-án szombaton, 16 órai kezdéssel az egykoron szebb napokat látott BKV Előre gárdáját fogadja a Perutz Stadionban. Az NB III-as labdarúgó bajnokság nyolcadik fordulójában a 13. helyezett pápai alakulat (két győzelem, öt vereség) találkozik a tabella 10. helyén álló fővárosiakkal (három győzelem, egy döntetlen, három vereség), akik hullámzó teljesítményt nyújtanak, legutóbb viszont 4-0-ra legyőzték a csornaiakat, míg Marton Miklós gárdája is begyűjtötte a három pontot, 1-0-ra nyertek a THSE-Szabadkikötő pályáján.
- Végig mi domináltunk a meccsen, mi játszottuk a futballt, sajnos a sok lehetőségeink közül csak egyet sikerült gólra váltani, de a legfontosabb az, hogy nyertünk – vélekedett a legutóbbi 90 percről Marton Miklós. Nagyon fontos volt, hogy az Andráshida elleni vereség és a kupabúcsú után sikerélményhez jussanak a játékosok, amiből hétvégén is igyekszünk erőt meríteni.
Úgy tűnik, a fővárosban jól megy a csapatnak, hiszen eddigi mindkét győzelmüket Budapesten aratták, most azonban a bajnoki pontok itthon tartására készül a gárda.
- Muszáj végre győzelemmel megörvendeztetnünk közönségünket, nem fordulhat elő, hogy negyedik hazai meccsünkön is alulmaradjunk. A BKV Előre idegenbeli mutatóit ismerve (egy győzelem, egy döntetlen, két vereség) úgy gondolom, van esélyünk a három pontra, igaz ezt mondtam a korábban Pápán rendezett találkozókról is. Egyik csapat sem kiszámítható ebben a mezőnyben, így nem bocsátkoznék további találgatásokba, azt viszont megígérhetem, hogy támadni fogunk és a három pont begyűjtése a célunk.
Ahogy a szezon korábbi mérkőzésein, úgy most is lesznek hiányzók hazai oldalon, az eltiltott Császár Attila mellett Skriba Máté és Horváth Tamás sem egészséges, jó hír viszont, hogy a korábbi betegek felgyógyultak, sőt Kovács Szabolcs is játékra jelentkezett.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!