Holnap múzeumi családi nap lesz a Fő téren


2017-09-29 12:32:47  | cikk: Babos Petra  | 


Holnap múzeumi családi nap lesz a Fő téren főképe
Már gőzerővel készülnek a szervezők a holnapi Múzeumi családi napra a Fő téren. A faházak már állnak, a szükséges kellékeket elszállítatták a múzeumból. Dr. Nagy L. István múzeumigazgató elmondta, remélik, sokan kilátogatnak majd a rendezvényre.
-Szombaton 14 órától a Fő térre invitáljuk az érdeklődőket a családi napra, ahol lesz középkori szerencsejáték, kincskeresés, kézműves foglalkozás lovagi torna és élő kiállítás. Emellett mini régészeti kiállítás és nyomdázás is várja majd az érdeklődőket. Lesz sokféle játszóház és élő kiállítás is, amelyben az Esterházy család egy-egy tagját jelenítjük meg, akitől természetesen kérdezni is lehet majd – fűzte hozzá az igazgató, majd hozzáfűzte, holnap megnyílik a lójárgányos mángorló helyiség is a látogatók előtt a Kékfestő Múzeumban, Pincétől a padlásig elnevezéssel, s megtekinthető az évtizede elzárt lójárgányos mángorló és a szárítópadlás is. Este 19 órától Csukárdi Sándor mutatkozik be, ezúttal, mint író, aki könyvét mutatja be, a Szó és Kép Színpad közreműködésével.
Sok szeretettel várnak minden érdeklődőt.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!