Sok munka vár még a serdülőkre


2017-09-28 07:18:31  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Sok munka vár még a serdülőkre főképe
A Bakonyerdő Pápa felnőtt alakulata után a klub serdülő játékosai is megkezdték a szezont. A gyerekeket az idei évadtól az első csapat egyik meghatározó játékosa, Bors Patrik készíti fel a menetelésre. A pápai fiatalok a nyitókörben Győrött 27-18-ra alulmaradtak vendéglátóikkal szemben, a hazai debütáláson az első fordulóban győzelmet arató szentgotthárdi illetőségű Máriaújfalu vendégeskedett a Sportcsarnokban. A betegségek miatt csere nélkül felálló hazaiak becsülettel helytálltak ellenfelükkel szemben és 16-9-es félidő után 31-17-es vereséget szenvedtek.
- Nem kezdtünk rosszul a meccset, partiban voltunk ellenfelünkkel, aztán a félidő második fele már egyértelműen a vendégeké volt - mondta a lefújás után a nyáron kinevezett edző, Bors Patrik. Időkéréssel próbáltam frissíteni a csapatot, de ez nem sikerült teljes mértékben. A második játékrészre mivel nem volt cserénk, teljesen elkészültünk az erőnkkel, a Máriaújfalu pedig folyamatosan forgatta a játékosait, így teljesen felőröltek minket. Három hiányzónk is volt ma, de tőlük függetlenül is szűk a keretünk, szeretnénk még játékosokat keresni, hogy minél nagyobb legyen a merítési lehetőségem. Dolgozunk tovább, bízom benne, hogy a szezon második felére sikerül egy ütőképesebb csapatot kialakítani.

A csapat október 3-án az Éles Kézisulihoz látogat.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!