Győzött a Perutz!


2017-09-23 18:56:18  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Győzött a Perutz!  főképe
Az NB III-as bajnokság hetedik fordulójában Budapesten, a THSE-Szabadkikötő otthonában igyekezett visszatalálni a szezon elején remélt útra a Pápai Perutz FC. Marton Miklós csapata az Andráshida elleni hazai fiaskó és egy kínos, Bácsa elleni kupabúcsú után látogatott el a fővárosba, ahova kimondva is pontokért érkeztek. Ez azonban nem ígérkezett könnyű feladatnak, hiszen a pápaiaknál többen is sérüléssel és betegséggel bajlódtak a héten, kis túlzással az orvos állította össze a vendég kezdőt, a mieink végül a Sánta – Farkas, Nagy, Kozma, Böröczky – Somogyi, Németh, Hanzl, Szabó, Baldauf – Jurik kezdővel vágtak neki a fontos összecsapásnak. Az első félidőben gólt nem, egy hazai kiállítást viszont láthatott a nagyérdemű, a 45. percben Nazsa játékvezető Révésznek mutatta fel előbb a második sárga lapot, majd a piros kártyát. A második játékrészben húsz perc után tudta kihasználni az emberelőnyt a Pápa, Szabó Zsolt egy remek ütemű beindulás után tisztára játszotta magát, majd a hálóba lőtt, ez volt a nyári szerzemény szezonbéli negyedik találata 0-1. Tíz perccel később kilenc emberre olvadtak a fővárosiak, lerántásért ezúttal Bakást küldte a játékvezető idő előtt zuhanyozni. A hátralévő időben az eredmény nem változott, a Perutz 1-0-ra nyert és szezonbéli második győzelmét aratta, ezúttal is idegenben.

THSE-Szabadkikötő – Perutz FC 0-1 (0-0) Gsz.: Szabó Zs.

Marton Miklós: Nagyon kellett ez a győzelem. Az első félidőben mi domináltunk, az amúgy durván játszó ellenfél talán kétszer jött át a félpályán. A második játékrészben ugyanaz a meddő fölényünk volt, mint az elsőben, több helyzetünk is volt, ezek egy kivételtől eltekintve kimaradtak, de a legfontosabb a három pont.

THSE-Szabadkikötő: Csontos – Révész, Farkas, Fodor, Sztankó, Szalai (46 Bánhidi), Tóth, Gólya, Péter (51 Sárossy), Németh, Baksa

Perutz FC: Sánta – Farkas, Nagy, Kozma, Böröczky – Somogyi (87 Iványi), Németh, Hanzl, Szabó, Baldauf (91 Koncsag) – Jurik (67 Szép)

Szeptember 30-án a Perutz FC 16 órától a BKV Előre gárdáját fogadja a Perutz Stadionban.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!