Három pontért utazik a Perutz FC


2017-09-22 11:05:21  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Három pontért utazik a Perutz FC főképe
Túlzás lenne azt állítani, hogy bombaformában és jó hangulatban várja soron következő bajnoki fellépését a Pápai Perutz FC. Marton Miklós csapata a Csepel elleni egygólos sikert követően ugyanis hazai pályán alulmaradt az Andráshidával szemben, majd búcsúzott a Magyar Kupától, a Győr-Moson-Sopron megyei első osztályú bajnokság utolsó előtti helyén álló Bácsa 1-0-val küldte haza a tartalékos vendégeket.
- Az első félidőben a helyzetek alapján öt góllal is vezethettünk volna, de minden lehetőségünk kimaradt – emlékezett a kínos fiaskóra Marton Miklós. A második játékrészben többet is cseréltem, de ez sem lehet mentség erre az eredményre. Nem tehetünk mást, el kell felejtenünk a hétközi kupameccset, és az előttünk álló feladatokra koncentrálni, mert azokból van bőven.
A szombati játéknapon az a THSE Szabadkikötő lesz az ellenfél, mely zsinórban három győzelemmel kezdte az idényt, azóta viszont 1-10-es gólkülönbséggel mindhárom meccsét elveszítette – a Dunaharaszti ellenit a zöld asztal mellett - a fővárosiak sincsenek tehát jó formában.
- Fiatal, futós csapat hírében áll hétvégi ellenfelünk, mely az utolsó pillanatig küzd. Megnéztem a Veszprém elleni találkozójukat, a látottak alapján úgy gondolom, van esélyünk a három pont begyűjtésére, de ehhez megint az kell, amit már hetek óta mondok, ki kell használni a ziccereinket és hátul nem szabad buta hibákat elkövetnünk.
Nehezíti a pápaiak dolgát, hogy a legutóbbi bajnokin kiállított Császár Attilát a Fegyelmi Bizottság hat bajnokira meszelte el, mivel a játékvezetőt vállánál fogva visszahúzta, majd ellenfelét arcánál fogva ellökte. – Meglepődtünk a túlzottan szigorú ítéleten - kommentálta a döntést a pápaiak edzője. Fellebbezünk a döntés ellen, a tévéfelvételen egyértelműen látszik, hogy a játékos nem rángatta meg a játékvezetőt és ellenfele arcához sem nyúlt. Ezen felül is vannak problémáink, sok a sérültünk és a betegünk, így egyelőre nem tudom, kikre számíthatok ezen a fontos bajnokin.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: Perutz
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!