Kiesett a kupából a Perutz FC


2017-09-20 17:30:21  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kiesett a kupából a Perutz FC főképe
A hatodik fordulóval folytatódtak a Magyar Kupa 2017/2018-as idényének küzdelmei. A kupasorozatban 128 csapat volt érdekelt, a keddi és szerdai játéknapon 64 mérkőzést rendeztek. A továbbjutás egy mérkőzésen dőlt el, minden esetben az alacsonyabb osztályban szereplő csapat volt a pályaválasztó. A Pápai Perutz FC a Győr-Moson-Sopron megyei Bácsára utazott, ahol Marton Miklós – gondolva a szombati bajnoki mérkőzésre – az utánpótlásban szereplőknek és azoknak adott elsősorban lehetőséget, akik eddig az NB III-ban kevesebbet játszottak. A Perutz a Szigeti – Farkas D., Udvardi, Nagy B., Tauber – Somogyi Horváth T., Koncsag, Iványi, Szép – Jurik kezdővel vágott neki a kupatalálkozónak. A pápaiak hideg szélben és esőben az első játékrészben többször is közel kerültek a gólhoz, két alkalommal még a kapufát is eltalálták, de nem sikerült mattolni Ács kapust, az első félidőben nem született gól. A második játékrész 28. percében aztán Gajdos fejese révén a hazaiak előnybe kerültek, melyet meg is őriztek a lefújásig, így a pápaiak ahogy bekapcsolódtak a küzdelmekbe, azzal a lendülettel el is búcsúztak tőle.

Marton Mikós: Szegény embert még az ág is húzza. Az első félidőben a helyzetek alapján el kellett volna döntenünk a mérkőzést, két kapufánk is volt. A második játékrészben vegyes csapattal játszottunk már, emiatt kevesebb is volt a lehetőségünk. Továbbra sem tudunk gólt lőni, anélkül pedig még egy csapat sem nyert meccset.

Bácsa – Perutz FC 1-0 (0-0) Gsz.: Gajdos

Bácsa: Ács – Katona (Posta '72), Kiss, Kurucz, Gajdos, Valler, Katona, Bögöly, Sipos, Kulcsár, Kalmár (Mendel '88), edző: Korsós György.

Perutz FC: Szigeti – Farkas D., Udvardi, Nagy B., Tauber (Kozma '66) – Somogyi (Molnár '46), Horváth T., Koncsag, Iványi, Szép – Jurik (Szabó B. '46), edző: Marton Miklós.

A folytatásban bajnoki mérkőzés következik, a THSE-Szabadkikötő elleni mérkőzést szeptember 23-án rendezik.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: Perutz
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!