Készül a Jobbik az őszi választásokra


2010-05-04 12:45:20  | cikk: mo  | 


A Bajnai-kormány a  Büntető Törvénykönyv módosításával az Új Magyar Gárda Mozgalmat segítő és abban résztvevő személyeket börtönbüntetésre ítélte – hangzott el a ma délelőtti sajtótájékoztatón, melyet a Jobbik Magyarországért Mozgalom Pápai Alapszervezetének elnöke, Orbán Imre tartott a Várkastély előtt. A szervezet ezért úgy döntött, hogy – szimpatizánsainak biztonságát megóvandó – tevékenységét ideiglenesen felfüggeszti.
Orbán Imre beszámolt a Jobbik Veszprém megyei szervezeteinek csóti gyűléséről, ahol értékelték az elmúlt időszak kampánytevékenységét és az országgyűlési választások eredményeit, valamint megtárgyalták a következőkben elvégzendő feladatokat. Legfontosabb az önkormányzati választásokra történő megfelelő felkészülés.
– Több munkacsoportot hoztunk létre, melyben az önkormányzati választásokon indulni szándékozó tagjainkat fogjuk felkészíteni, hiszen mi még nem vettünk részt önkormányzati munkában, sok tanulnivalónk van még e téren – fogalmazott az elnök.
Orbán Imre kitért az előttük álló rendezvényekre. Június 6-án 13:30-kor Csóton tartanak megemlékezést Trianon 90. évfordulója kapcsán. A megyei rendezvény június 4-én lesz, Várpalotán. E napon 16 óra 32 perckor megkondulnak a templomi harangok. Orbán Imre hozzátette, a jövőben felkeresi a pápai egyházi vezetőket, csatlakozzanak ők is ehhez a mozgalomhoz.
A helyi elnök 2 további rendezvényről ejtett szót. Terveznek egy ún. Séták a Felvidéken elnevezésű programot, amely a magyarság emlékeit hivatott felkutatni és lesz egy kiállításuk az 1919-es Vörös Terror anyagából.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!