Futballfelszerelést kapott az utánpótlás


2017-09-19 16:53:56  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Futballfelszerelést kapott az utánpótlás főképe
A Perutz Stadion klubházának különtermében ünnepélyes keretek között szülők és támogatók jelenlétében a Pápai Egyesített Labdarúgó Club új sportöltözékeket ajándékozott az U11-es alakulat focistapalántáinak, valamint az U16-os és U19-es lánycsapat tagjainak. Az eseményen Grőber Attila elnök köszönte meg a szponzorok támogatását, egyúttal azt kérte a játékosoktól, legyenek büszkék arra, hogy a PELC mezét viselhetik. A klub elnöke a női labdarúgás fontosságára is felhívta a figyelmet.
- Korábban is említettem már, hogy a női labdarúgást szívügyemnek tekintem – fordult a hallgatósághoz a klub első embere. Körülbelül két évvel ezelőtt kezdtünk kiemelt programként kezelni a női szakágat, aminek láthatói jelei vannak, büszke vagyok arra, hogy egyre bővül a szakosztály. Azt gondolom, hogy a női foci sokkal több, mint egy sport, hiszen a női egyenjogúság, emancipáció egy fontos tényezője.
Grőber Attila köszönetet mondott a támogatóknak, amiért lehetővé teszik, hogy magas szinten folyhasson a képzés, és szintén elismerését fejezte ki az edzőknek, hiszen a gyerekek felé sok türelemre, odafigyelésre van szükség a mindennapokban. - Nagyon fontos dolognak tartom, hogy a mai fiatalok sportoljanak és mozogjanak, úgy gondolom, nekünk felnőtteknek kötelességünk támogatni ebben őket – folytatta az elnök. – Azt szeretném, hogy a labdarúgók méltóak legyenek arra, hogy a PELC mezét viselik, de ami legalább ennyire fontos, hogy élvezzék a játékot, alkossanak egy jó közösséget, kössenek sportbarátságokat, ha ez megvalósul, akkor nemcsak remek játékosok lesznek, hanem jó emberek is.
Tóth Péter ügyvezető azt mondta, munkájukban az ilyen pillanatok szeretik a legjobban, amikor támogatóik jóvoltából meg tudják ajándékozni játékosaikat, ahogy ezt korábban több korosztálynál is megtették. Az ügyvezető az önkormányzat támogató szerepét is méltatta, végül egy jó hírrel is szolgált, hiszen hamarosan megkezdődnek az egykori skatepark helyén az új műfüves kispálya munkálatai.
A beszédek után a játékosok sporttáskát, széldzsekit, télikabátot, melegítőt, edző- és utazónadrágot illetve pólókat vehettek át.

Képek:


Címkék: PELC | labdarúgás
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!