Csatlakoztunk a „TeSzedd!” mozgalomhoz


2017-09-18 12:14:24  | cikk:  | 


Csatlakoztunk a „TeSzedd!” mozgalomhoz főképe
Iskolánk ÖKO csoportja csatlakozott az immár hetedik alkalommal megvalósuló „TeSzedd!” mozgalomhoz. Szeptember 15-én a kilencedikes és néhány felsőbb éves szakgimnazista diákunk, osztályfőnökeik és néhány segítő tanár kíséretében megtisztította az iskola udvarát és a környező tereket. Az intézmény belső terein kívül az Erkel Ferenc utca iskola előtti területet az utca mindkét oldalán, a Mézeskalács utca Coop élelmiszerbolt körüli terület, a Fáy András lakótelep bolt melletti területét, valamint a Zárda utcát fésülték át önkénteseink és szabadították meg az eldobált szeméttől. A kezdeti ódzkodás az idő folyamán átalakult, jó kedvűen gyűjtötték a nem utcára illő dobozokat, flakonokat és jó érzés volt utána a tiszta utca látványa is. Szívesen fogadták tanáraik segítségét. Az eredmény nem csak tisztaság, hanem 5 igazolt óra volt a közösségi szolgálati naplójukban.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!