Polgármesteri üdvözlet a repülőtér új tisztjeinek


2017-09-12 23:06:19  | cikk: pt  | fotó: pt  | 


Polgármesteri üdvözlet a repülőtér új tisztjeinek főképe
Katonai szolgálatukat az MH Pápá Bázisrepülőtéren megkezdő, újonnan felavatott tiszteket fogadott az Esterházy-kastélyban Áldozó Tamás polgármester kedden. A jelképes gesztus egyik fő célja, hogy a város és a légikikötő amúgy is kiváló kapcsolatát tovább erősítse.

Áldozó Tamás kiemelte, a Gangler László ezredessel, repülőtér-parancsnokkal folytatott beszélgetéseik alkalmával rendre szóba kerül azoknak a lehetőségeknek a keresése, amik még szorosabbra fűzik, még közvetlenebbé teszik a bázis és a város kapcsolatait. Ebbe illeszkedett bele a keddi alkalom is, melynek a parancsnok volt az ötletgazdája, és ami hagyományteremtő szándékkal jött létre. Az augusztus 20-án avatott, Pápán első tiszti beosztásukat nemrég megkezdett katonáknak a kastély egyik termében a polgármester beszélt többek között Pápa múltjáról, tradícióiról, jelenéről, valamint jelentős beruházásokat, fejlesztéseket ígérő jövőjéről. A programban az Esterházy-kastély megtekintése, közös ebéd, valamint városnézés is szerepelt.

Az „újoncok” táborát erősíti például több légiforgalmi irányító, illetve repülőműszaki szakember és logisztikus ugyancsak. Göblyös Bence hadnagy légiforgalmi irányítóként állt szolgálatba, elmondása szerint professzionális körülmények fogadták a pápai repülőtéren. Még ismerkedik a várossal, de az első benyomásai egyértelműen pozitívak.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!