Ezüstérmes a Várkertfürdő


2017-09-07 15:23:12  | cikk: HuHa  | 


Ezüstérmes a Várkertfürdő főképe
Ma délben nyilvánosságra hozták Az év fürdője verseny eredményeit. Mint arról már korábban hírt adtunk, a verseny kiírói az idei évben is három kategóriában hirdették meg a versenyt a hazai fürdők között, melyeket nagyságuk, ismertségük és területi jelentőségük alapján sorolták be az egyes kategóriákba. A Várkertfürdő a regionális jelentőségű fürdők között  Az év feltörekvő fürdője címért versengett további 80 fürdővel együtt. A június 1-től augusztus 31-ig tartott verseny eredményét az egyes fürdőkre leadott internetes szavazatok döntötték el, s ez alapján a Várkertfürdő az előkelő 2. helyet szerezte meg, megelőzve orosházi vetélytársát és kissé lemaradva a Demjéni Termál Völgy mögött.
Szám szerint ez azt jelenti, hogy a győztes fürdőre 5168 szavazat érkezett, a Várkertfürdő  400 szavazattal kevesebbet kapott, a harmadik helyezett Orosháza-Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő pedig 4032 szavazatot szerzett.

-Fürdőnk 4737 szavazatot kapott, köszönjük mindenkinek, aki ránk szavazott. Úgy gondolom, ez nagyon szép eredmény, főleg ha az első helyezettet nézzük, amely valóban egészen különleges létesítmény. Az különösen nagy elismerés számunkra, hogy míg tavaly a 12. helyen végeztünk, idén tíz helyet sikerült javítanunk a mezőnyben és a képzeletbeli dobogó második fokára állhattunk fel – közölte Nagy Zsolt vezérigazgató.
Mint megtudtuk, a Várkertfürdő a létesítményben a vendégek megszólításával erősítette az online szavazatok számát, de megkeresték mindazokat a cégeket, intézményeket és sportegyesületeket, melyekkel kapcsolatban álltak, ezen túl pedig az internetes felületeket is kihasználva buzdították vendégeiket, támogatóikat, kedvelőiket a szavazásra.

A vezérigazgató hozzátette, az elért eredmény büszkeségre ad okot, de felelősséggel is jár, és a jövőben is azon fognak dolgozni munkatársaival, hogy a vendégek legnagyobb megelégedésére működjön a létesítmény, magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtva és újabb fejlesztéseket megvalósítva.
Az országos versenyen egyébként 188 fürdő vett részt a három kategóriában, a résztvevő fürdőkre összesen 166.585 szavazat érkezett be a verseny szervezőihez. Az év fürdője címet a Hungarospa Hajdúszoboszló szerezte meg, A helyiek kedvenc fürdője cím birtokosa pedig a szentendrei V-8 Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpont lett.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: Várkertfürdő
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!