Emléktornát szervez a Pápai Kosárlabda Club


2017-09-05 09:46:42  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Emléktornát szervez a Pápai Kosárlabda Club főképe
Szeptember 9-én szombaton 14 órai kezdéssel a Pápai Kosárlabda Club immár nyolcadik alkalommal rendezi meg 2010-ben elhunyt elnöke emlékére a Balogh József Emléktornát. Az idei eseményre a házigazdák Sopront és a Falco KC U23-as alakulatát hívták meg, a csapatokkal Vajda Balázs együttese körmérkőzéses formában méri össze erejét. A program délután 14 órakor a Motax KC Pápa - Falco találkozóval indul, majd 16:15-től a két vendégcsapat találkozik egymással. A Pápa - Sopron rangadót 18 óra 30 perces kezdéssel rendezik. A házigazdák célja az emlékezés és tiszteletadás mellett természetesen a győztesnek járó trófea elhódítása, illetve a szeptember 22-én rajtoló bajnokságra való felkészülés.

Az emléktorna helyszíne a Városi Sportcsarnok lesz, a belépés díjtalan.

Képek:


Címkék: kosárlabda
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!