Ittasan és bukósisak nélkül motorozott


2017-09-04 12:55:05  | cikk:  | 


Egy segédmotoros kerékpárt vezető sofőrt igazoltattak a rendőrök Gicen. A vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív eredményt jelzett.

Czere Zoltán rendőr főtörzsőrmester körzeti megbízott és járőrtársa Molnár László rendőr őrmester 2017. szeptember 2-án hajnalban Gicen egy segédmotoros kerékpárral közlekedő személyre figyelt fel, aki járművén szabálytalanul utast szállított és nem viselt bukósisakot. Az egyenruhások intézkedés alá vonták a 25 éves nagydémi férfit, amelynek során kiderült, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik, valamint a vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív eredményt jelzett. A sofőrt a rendőrök elfogták és mintavétel céljából előállították a helyi rendőrkapitányságra.

A férfi ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Pápai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, míg az engedély nélküli vezetés és egyéb közlekedési szabálysértések miatt az eljárást a kapitányság Igazgatásrendészeti Osztálya folytatja le szabálysértési eljárás keretében.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi