A Kaposvár ellen törné meg rossz szériáját a Perutz


2017-08-31 06:26:16  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veol.hu  | 


A Kaposvár ellen törné meg rossz szériáját a Perutz főképe
Az NB III-as labdarúgó bajnokság nyugati csoportjának negyedik fordulójában a harmadik helyen álló, eddig veretlen Kaposvárt fogadja a Perutz FC. Nem túlzás azt állítani, hogy két, merőben ellentétes szezont futó együttes találkozik a Perutz stadionban, hiszen a házigazdák mindhárom bajnokijukat elveszítették, míg a Rákóczi két győzelmet és egy döntetlent tud felmutatni, legutóbb a Csornát győzték le 2-1-re. Marton Miklós csapatára az eddigi legkeményebb próbatétel vár, és ahhoz, hogy ponttal, pontokkal vonuljanak az öltözőbe, a helyzetkihasználáson mindenképp javítani kell.
- Nehéz feldolgozni az elmúlt mérkőzéseken látottakat, jelenleg úgy állunk pont nélkül, hogy talán az Ajka elleni második félidőt leszámítva nem játszottunk rosszul, helyzeteink, több ziccerünk is volt – emlékeztetett a vezetőedző. - Sajnos a bakik ezen a szinten már nem férnek bele, minden elkövetett hiba pontokba kerül, legutóbb is bohózatba illő gólokat kaptunk. A Kaposvár ellen is úgy készülünk, ahogy a többi csapat ellen, sajnos taktikáról, felállásról nem tudok beszélni, jelenleg ugyanis nem tudom, kikre számíthatok pénteken, továbbra is sok a sérültünk. Győzni szeretnénk, ehhez azonban bátran és végig koncentráltan kell futballoznunk és nagyon számítunk a közönség támogatására is.
Marton Miklós hozzátette, megnézték a Kaposvár legutóbbi bajnokiját, jó, de nem verhetetlen csapatnak tarja Artner Tamás alakulatát. Az összecsapást az előzetesen kiadottól eltérően egy nappal korábban, szeptember 1-jén, pénteken 19 órától rendezik a stadionban.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: Perutz
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!