A nyugdíjasok nem érdemelnek ilyen kijelentéseket - dr. Kovács Zoltán sajtótájékoztatója


2017-08-28 20:24:09  | cikk: pi-pa  | fotó: Pintér Ádám  | 


A nyugdíjasok nem érdemelnek ilyen kijelentéseket - dr. Kovács Zoltán sajtótájékoztatója főképe
A Jobbikban „cukiság kampány” zajlik, ugyanakkor nem látjuk, hogy a párt elnökének milyen is a valódi arca – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár, országgyűlési képviselő mai, Vona Gábor, a Jobbik elnöke nyugdíjasokat sértő közösségi bejegyzései kapcsán tartott sajtótájékoztatóján. „Szájukból szennyvíz folyik”, „szemeikben gyűlölet lobog”, „bácsikák és nénikék magukból kivetkőzve ugranak egymásnak, vért akarnak ontani remegő kezekkel” – idézett néhányat az említett mondatok közül.
„-Mi a magunk részéről felszólítottuk Vona Gábort, hogy kérjen bocsánatot a nyugdíjas társadalomtól. Erre egy hónap nem volt elegendő. Ezért úgy gondolom, hogy talán a helyi Jobbik elnökébe több emberi érzés szorult és bocsánatot kér a helyi nyugdíjasoktól az elkövetkező időszakban.” – mondta dr. Kovács Zoltán, majd hangsúlyozta, nem jó ilyen szinten békétlenséget szítani a társadalom különböző csoportjai között. Főként úgy nem, hogy ezt az országot nagyanyáink és nagyapáink húzták ki a bajból a háború után, viselték a háborús nehézségeket, majd a Rákosi- és Kádár-korszak nehézségeit, tulajdonképpen újraépítették az országot, nevelték a szüleinket és bennünket, tehát nem érdemelnek ilyen kijelentéseket.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!