Hűséges tekézőjükre emlékeztek


2017-08-28 15:21:52  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Hűséges tekézőjükre emlékeztek főképe
A pápai Elekthermax Vasas teke szakosztálya az elmúlt évekhez képest idén rendhagyó módon rendezte meg az Elmax Vasas Kupát. A csapat saját rendezésű bajnoksága ugyanis ebben az évben emlékverseny is volt egyben, a megmérettetéssel a Vasas egykori hűséges játékosára, Váradi Zoltán emlékeztek, emellett természetesen a sportbaráti kapcsolatok ápolása, a versenyzési lehetőség biztosítása volt a cél. Az Ajka Kristály csarnokában több kategóriában hirdettek győztest, az érdeklődés pedig akkora volt, hogy a verseny három napossá bővült – tudtuk meg Szabados Józseftől, a Vasas játékos-edzőjétől.
- Mind az amatőr, mind pedig a profi csapatok alaposan megdolgoztak az embert próbáló melegben, hogy minél jobb eredményt érjenek el. Szinte az ország minden pontjáról érkeztek résztvevők, sőt határon túli vendégek is tiszteletüket tették ezen a színvonalas eseményen. 23 amatőr és 16 igazolt, négy fős csapat döntötte a babákat a három nap során, természetesen a csapatok mellett az egyéni eredményeket is külön díjaztuk. Váradi Zoltánnal kapcsolatban mindenképp meg szeretném említeni, hogy a klubhűség mintaképe volt, soha nem játszott másik csapatban, sportpályafutása kezdetétől 2004-ben bekövetkezett haláláig a Vasas sikeréért dolgozott. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a családtagok is elfogadták a meghívásunkat, és segédkeztek a jutalmak átadásában.
Az amatőr hölgyeknél Vaáry Csilla (Lovászpatona), a férfiaknál Bódai Gábor (Ugod) nyert. Az igazoltaknál Hudi Zsófia (Wiener Neustadt) és Pákai Zsolt (Szentgotthárd) diadalmaskodott. A férfiaknál az amatőr csapatok vetélkedésében a Padragi Bikák, az igazoltaknál Szentgotthárd I. végzett az élen, utóbbi alakulat ütötte a legtöbb fát – 2235-öt – így egy évig ők birtokolhatják a vándorserleget.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!