Élmezőnyben a Várkertfürdő


2017-08-28 12:53:59  | cikk: HuHa  | 


Élmezőnyben a Várkertfürdő főképe
Június 1-je óta tart és még néhány napig – augusztus 31-ig – tart az épített fürdők nagy megmérettetése, Az év fürdője szavazás. A termalfurdo.hu weboldal harmadik éve hirdeti meg a versenyt, melyhez nyereményjáték is kapcsolódik. A fürdőket nagyságuk, ismertségük alapján három kategóriába sorolták, Az év fürdője címért a legnagyobb hazai fürdők versenyeznek, a pápaihoz hasonló nagyságú, regionális jelentőségű létesítmények Az év feltörekvő fürdője kategóriában indultak vendégeik szavazataiért, a legkisebb fürdők számára pedig létrehozták A helyiek kedvenc fürdője címet.

A hétvégén közel hatezer vendége volt a fürdőnek
 
A pápai Várkertfürdő tehát Az év feltörekvő fürdője címért versenyez, és eddig nagyon jól szerepel a megmérettetésen, hiszen július 20. óta minden héten ott látható a TOP 5-ös listán. A verseny kiírói hetente jelentetik meg a legtöbb szavazatot kapott fürdők listáját, de nem a helyezések sorrendjében, csupán annyit közölnek, melyik öt fürdő kapta azon a héten a legtöbb szavazatot.

A Várkertfürdő a létesítményben bíztatja szavazásra a vendégeket, kikérik véleményüket és segítenek a szavazatok leadásában, de megkeresik mindazokat az intézményeket, szervezeteket és sportegyesületeket, melyekkel jó kapcsolatot ápolnak és ott is népszerűsítik a versenyt.
-Nagyon örülünk, hogy vendégeinktől jó visszajelzéseket kapunk és szavaznak ránk. Mindenkinek nagyon köszönjük a szavazatát, aki pedig még nem szavazott, kérjük tegye meg, segítse a Várkertfürdőt a jó helyezés elérésében – közölte a legutóbbi részeredmények megjelenésekor Nagy Zsolt vezérigazgató.

azevfurdoje.hu oldal minden héten közli a TOP 5-ös listát

Az internetes szavazáson résztvevők egyébként nyereménysorsoláson vesznek részt, melynek keretében neves hazai fürdőkbe nyerhetek belépőket, hotelekbe hétvégéket és számos más wellness ajándékot, érdemes tehát részt venni a játékban.
A Várkertfürdőre a www.azevfurdoje.hu/papa címen lehet legegyszerűbben, de a fürdő honlapján (www.varkertfurdo.hu) is kialakítottak egy szavazó felületet, ahol szintén néhány kattintással lehet támogatni a pápai létesítményt.
A szavazás augusztus 31-ig tart, a nyerteseket szeptember 5-én sorsolják ki, és ekkor hozzák nyilvánosságra a három kategória legjobbjait is, köztük Az év feltörekvő fürdője cím birtokosát.
A verseny részleteiről, részeredményeiről a www.azevfurdoje.hu oldalon lehet bővebben olvasni.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: Várkertfürdő
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!