Emberelőnyben sem sikerült a pontszerzés


2017-08-27 14:15:14  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Emberelőnyben sem sikerült a pontszerzés főképe
Az NB III-as labdarúgó bajnokság harmadik fordulójában a mezőny egyik veretlen együtteséhez utazott a Pápai Perutz FC, mely a III. kerületi TVE elleni kezdő sípszó előtt két vereséggel, nulla ponttal a 14. helyen állt a rangsorban. Marton Miklós csapatát már a szezon elején nem várt sérüléshullám sújtja, Böröczky Bálint, Somogyi Richárd, Kovács Szabolcs és Császár Attila sem volt egészséges, ráadásul a legutóbbi, Ajka elleni meccs hajrájában Skriba Máté térdproblémákra panaszkodott, így ötre nőtt a kieső játékosok száma, végül Császár tudta vállalni az összecsapást, Böröczky pedig a kispadon kapott helyet. A mieink a Sánta – Horváth T., Domján, Császár, Kozma – Hanzl, Nagy B. – Szép, Németh, Baldauf – Szabó kezdővel vágtak neki az első félidőnek, érdekesség, hogy az ellenfélnél kezdőként kapott lehetőséget a korábbi pápai közönségkedvenc, Kenesei Krisztián. 36 perc alatt Hamar duplájával kétgólos hátrányba került a pápai együttes annak ellenére, hogy a 28. percben Gálfit második sárga lappal kiállította a játékvezető. 2-0-s félidőt követően a 63. percben Baldauf szépített, ám hiába tettek meg a mieink mindent az egyenlítésért, nem sikerült megrúgni a második találatot, sőt a 86. percben Szkunc találatával ismét kétgólosra duzzadt a különbség. A hosszabbításban Szabó Zsolt kozmetikázta az eredményt, ám ez csak a szépítéshez volt elég, 3-2-re nyert a III. kerületi TVE, így a pápai együttes három forduló után nulla ponttal a 14. helyen áll.

III. kerületi TVE – Pápai Perutz FC 3-2 (2-0) Gsz.: Hamar 2, Szkunc ill. Baldauf, Szabó Zs.

Marton Miklós: Saját magunkat vertük meg. Legalább 8-10 tiszta ziccert dolgoztunk ki, amiket szokásunkhoz híven ki is hagytunk. Óvodás gólokat kaptunk, olyan helyzetekből, pontrúgásokból, amikre készültünk, megbeszéltük az öltözőben. Bízom benne, hogy az augusztus 31-ei határidőig még tudunk igazolni, mert a folytatás sem ígérkezik sétagaloppnak.

III. kerületi TVE: Palásthy – Kiss, Nyárasdi, Grúz, Madarász – Domonkos ('75 Szilágyi), Gálfi – Hamar ('62 Szűcs), Kaszai, Szkunc – Kenesei ('91 Papp)

Pápai Perutz FC: Sánta – Horváth T., Domján, Császár, Kozma – Hanzl, Nagy B. ('54 Iványi) – Szép ('62 Udvardi), Németh ('53 Koncsag), Baldauf – Szabó

A csapat a kiadottól eltérően nem szeptember 2-án, hanem egy nappal korábban, szeptember 1-jén, pénteken 19 órától a második helyen álló Kaposvárt fogadja a Perutz stadionban.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!