Kézilabdázóink újra munkába álltak


2017-08-24 11:44:12  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kézilabdázóink újra munkába álltak főképe
Heti három tréninggel, edzőmérkőzésekkel, felkészülési tornával készül a szeptemberi rajtra a Bakonyerdő Pápa. Az NB II-es kézilabda bajnokságban a csapat célja idén már nem a kiesés elkerülése, Kapcsándi Zsolt tanítványai ugyanis a középmezőnyt célozzák meg. A keretben több változás is történt az elmúlt időszakban, Pethő Zoltán, Palágyi Ákos és Kapcsándi Kristóf sem tudja vállalni a szezont, viszont Vigh Dániel személyében sikerült erősíteni, ám a környékbeli csapatokból további igazolások várhatóak.
- Fiatalabb, hajtósabb, erősebb Bakonyerdő Pápa lesz az idei, mint a korábbi években – mondta el megkeresésünkre Kapcsándi Zsolt edző. – Mi a jó hangulatunkra és a fiatal szemtelenségünkre szeretnénk alapozni, véleményem szerint ez lehet a jövő. Sok van a csapatban, remélem ez ki is fog jönni a bajnokságban, ahol a legutóbbi szezonban voltak csalódást keltő, nem várt vereségeink, ezt kiküszöbölve a 6-8. hely valamelyikét célozzuk meg. A technika mellett az alapozás során a taktikára is komoly hangsúlyt fektetünk, bízom benne, hogy a sérülések elkerülnek minket és szép sikerekkel tudjuk megörvendeztetni szurkolóinkat.
A Bakonyerdő vezetőedzője hozzátette, a Magyar Kézilabda Szövetség reformja miatt idén nem junior, hanem ifjúsági bajnokságban szerepel a pápai utánpótlás, ami miatt többen is a felnőtt kerethez kerültek. Az őszi szezon első tétmeccse az NB I/B-s ETO-SZESE Győr elleni Magyar Kupa előselejtező lesz, melyet szeptember 8-án 20 órától rendeznek a Sportcsarnokban.

Képek:


Címkék: kézilabda
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!