Károkat okozott a csütörtök este tomboló szélvihar


2017-08-11 11:33:56  | cikk: Babos Petra  | 


Károkat okozott a csütörtök este tomboló szélvihar főképe
Magyarország nyugati részét csütörtök késő este elérő vihar miatt rengeteg épületben keletkezett kár, az esetek nagy többségében a szél megbontotta a háztetőt vagy fa dőlt az épületre. Pápán is több fa dőlt ki, cserepeket fújt le a szél, illetve faágak dőltek az utakra.
Buics Lajos, a Városgondnokság kommunális csoportvezetője hírportálunknak elmondta, tegnap este 10 órakor a Képző utcában fa dőlt az útra, amit még akkor este el is távolítottak, hogy ne akadályozza a forgalmat. Reggel óta a város útjait, járdáit és a kerékpárutakat gally mentesítik a Városgondnokság szakemberei. Kidőlt fák darabolását és elszállítását végzik a Kisligetben, a Várkertben, az Erzsébet ligetben és a Képző utcában. A munkálatok a jövő héten is folytatódnak. A Kisligetben az erős szél letört egy faágat, ami megrongálta a villanyvezetéket is, a környéken szünetelt az áramszolgáltatás, a hiba elhárításán az E.ON szakemberei dolgoztak. Több Pápa környéki településen is szünetelt az áramszolgáltatás, aminek megszüntetésén folyamatosan dolgoznak az E.ON munkatársai.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!