Teqball asztalokat vásárolt a PELC


2017-08-10 21:35:15  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: pelc.hu  | 


Teqball asztalokat vásárolt a PELC  főképe
A látvány-csapatsportok TAO programjának keretéhez kapcsolódóan a Magyar Labdarúgó Szövetség teqball asztal eszközbeszerzési pályázatot hirdetett – írja a pelc.hu. Összhangban az MLSZ stratégiájával, a teqball pályázat célja az volt, hogy a speciális eszközök beszerzésének támogatásával az MLSZ hozzájáruljon ahhoz, hogy a sportszervezeteknél rendelkezésére álljanak a játékosok egyéni technikai fejlődését segítő eszközök. A Pápai Egyesített Labdarúgó Club sikeresen pályázott és ennek köszönhetően két asztallal gazdagodott az egyesület. A két sportszer végleges helye az aszfaltos területen épülő grundméretű műfüves kispálya mellett lesz – ugyancsak örömhír, hogy a pálya építése még augusztusban megkezdődik – ahol a játékosok kedvükre fejleszthetik, csiszolhatják majd technikájukat. Addig is az egyik asztalt ideiglenes helyén használhatják a PELC ifjú labdarúgói.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: TAO | PELC
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!